Dilovası Hastane Yolu’nda tempo yüksek
Gündem, 19 Mayıs 2024 05:40Büyükşehir, Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yolunda şu ana dek 20 kirişin montajını gerçekleştirdi.
Yeni yol, köprü, alt geçit ve kavşak gibi fiziki yatırımlarla kent trafiğine nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Son olarak Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağı’nı tamamlayarak Kandıra yolundaki trafik akışını kesintisiz hale getiren Büyükşehir, diğer ilçelerde de trafiğin tıkanan damarlarını yeni köprüler ve yollar ile açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak “Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’nde” üretimi tamamlanan 60 öngerilmeli kirişin montajına başlandı. Kurulan launcher vinç sayesinde şu ana kadar 20 adet kirişin montajı tamamlandı.
HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Projenin hayata geçmesiyle Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşım daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Buna göre 935 metrelik 1x1 yol ve devamındaki 212 metre uzunluğundaki 6 açıklıklı 7 ayaklı köprü tamamlandığında hasta ve yakınları, İstiklal Caddesi üzerinden hastaneye daha kısa sürede ulaşacak. İlçe köyleri ile birlikte Mimar Sinan ve Orhangazi mahallelerinde yaşayan vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak projede şu an yüzde 62 ilerleme kaydedildi.
YAPILACAK İŞLER
Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’nde 7 bin 235 metreküp beton, bin 230 metreküp öngerilmeli kiriş ve bin 412 ton nervüllü demir kullanılacak. 3 bin 400 ton PMT, bin 550 metreküp granüler alttemel, bin 650 ton binder ve bin 405 ton aşınma asfalt seriminin gerçekleşeceği iş kapsamında ayrıca 2 bin 800 metrekare parke, bin 450 metre bordür, 275 metre taş duvar, yağmur suyu hatları, tretuvar ve parke işleri yapılacak.
.gif)
Gündem, 19 Mayıs 2024 05:40
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
