Körfez Tarihi İpekyolu’nda nefes kesen at yarışı
Spor, 13 Mayıs 2024 19:40Sevindikli ve Sipahiler Köyü arasında Tarihi İpekyolu güzergâhı üzerinde Körfez Belediyesi ve Türkiye Binicilik Federasyonu iş birliğiyle Ulusal ve Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışması düzenlendi.
Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Binicilik Federasyonu iş birliğiyle 10-12 Mayıs tarihlerinde Sevindikli’de gerçekleştirilen Atlı Dayanıklılık Yarışları nefes kesti. Sevindikli ve Sipahiler arasında oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarışma büyük ilgi görürken, renkli görüntüler de yaşandı. İki gün süren ve farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından kulüpler katıldı.
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sevindikli Taşköprü Er Meydanı’nda gerçekleştirilen final törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkan Vekili Güven Şahinler, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Ahmet Erdemiş, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, muhtarlar, at yetiştiricileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
MÜKEMMEL BİR PARKUR OLDU
Ödül töreni öncesinde Başkan Şener Söğüt’e destekleri ve hazırlanan etap için teşekkür eden Başkanvekili Güven Şahinler, “Çok güzel bir organizasyonu daha geride bıraktık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Şener Söğüt de konuşmasında, doğa harikası bir bölgede muhteşem bir etkinlik gerçekleştirildiğinin altını çizdi.
.gif)
MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK OLDU
Başkan Söğüt, “Geçtiğimiz kasım ayında ilkini gerçekleştirmiş, eksiklikleri görmüştük. Hava da güzel olunca muhteşem bir doğa içerisinde çok güzel bir etkinlik oldu. Ben emeği geçen herkese, federasyon yetkililerimize ve buraya gelen at yetiştiricileri ile sporculara teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan takımları ve yarışmacıları kutluyorum.
ATA SPORUNUN BAŞKENTİ OLDU
Binicilik bizim ata sporumuz. Ve güzel sporun Tarihi İpekyolu üzerinde gerçekleştiriliyor olması da bizler için ayrı bir mutluluk. Sevindikli bölgemiz ata sporumuz olan yağlı güreşin ardından artık uluslararası alanda Atlı Dayanıklılık Yarışması’na da ev sahipliği yapıyor” dedi.
ÖDÜLLERİNİ ALDILAR
Protokol üyelerinin konuşmasının ardından Ulusal ve uluslar arası alanda gerçekleştirilen ve 4 kategoriyi kapsayan (20, 40, 60 ve 80 kilometre) yarışlarda derece elde eden sporculara ve takımlara ödülleri takdim edildi. Ödül töreni sonrasında hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Sporcular ve takım yöneticileri de Başkan Söğüt’e süreç boyunca desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Spor, 13 Mayıs 2024 19:40
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
