Minik dostlarından Başkan’a: Teşekkürler Tahir amca’
Gündem, 23 Nisan 2024 10:25Bi Dünya Eğlencenin merkezi Ormanya, 23 Nisan coşkusuyla dolup taştı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ormanya’da düzenlediği etkinlikler bayram gününde tüm coşkusuyla devam etti. Çocuklar en güzel bayramı eğlenerek ve kendileri için hazırlanan etkinliklere katılarak kutladı. Ormanya, 23 Nisan coşkusuyla dolup taştı. Çocukların bayram neşesine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da ortak oldu. Minik dostlarının bayramını kutlayan ve eğlenceli atölyelerdeki faaliyetlere katılan Başkan Büyükakın, onlardan da büyük ilgi ve sevgi gördü. Çocuklar kendileri için düzenlenen eğlenceler için Başkan Büyükakın’a, “Teşekkürler Tahir Amca” sözleriyle teşekkür etti.
BAYRAMI ORMANYA’DA KUTLADILAR
Kocaeli’nin çocukları 23 Nisan Salı günü sabahı erken saatlerden itibaren aileleriyle birlikte Ormanya’ya geldi. Girişteki stantlarda yüzleri boyanan, şarkılarla karşılanan minikler daha sonra alana geçerek eğlenceli atölyelere yöneldi. Çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramlarını, Ormanya’da neşe içinde kutladı.
.gif)
BAŞKAN MİNİK DOSTLARIYLA ORMANYA’DA BULUŞTU
Başkan Büyükakın, minik dostlarıyla buluşmak üzere dün öğleden sonra Bi Dünya Eğlencenin merkezi Ormanya’ya geldi. Başkan Büyükakın, kapıdan girişinden itibaren çocukların ve ailelerin sevgi gösterileri karşılaştı. Alanda kurulan eğlenceli atölyeleri dolaşan Başkan Büyükakın, etkinliklere katılmayı da ihmal etmedi. Antikkapı’nın atölyesinde kuruvasan yapan Başkan Büyükakın, daha sonra yaptığı çöreği minik dostuna ikram etti. Ailelerle de selamlaşan Başkan, özellikle çocukların yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılaştı. Başkanla bol bol fotoğraf çektiren minikler, “Teşekkürler Başkan Amca” sözleriyle de eğlenceler için teşekkür etti.
KARAVAN TATİLİ KAZANAN ÇOCUKLARI TEBRİK ETTİ
Öte yandan Başkan Büyükakın, 23 Nisan’a özel olarak düzenlenen Reels Yarışması’nda dereceye giren çocuklarla karavan alanında buluştu. İki gün boyunca Ormanya’daki karavan alanında kamp yapma hakkı kazanan çocuklar Başkan’a bu güzel hediye için teşekkür etti. Başkan Büyükakın da, “Doğa ve çevre bilinciyle yetişen siz geleceğin gençleri her şeyin en iyisini hak ediyor” şeklinde konuştu. Başkan Büyükakın, karavan alanında ayrıca doğa tutkunu Serdar Kılıç’ın söyleşini de izledi.
Gündem, 23 Nisan 2024 10:25
Yorumlar (0)
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
Bayramda o şekerlere dikkat!
