İzmit’te 2. Hürriyet dönemi alkışlarla başladı
Gündem, 15 Nisan 2024 02:4531 Mart yerel seçimlerinde büyük oy farkıyla yeniden seçilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet adliyedeki mazbata töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Kimseyi ayırmadan, kimseye partizanlık yapmadan, şımarıklık yapmadan, kibirle yaklaşmadan, var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi
31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bir kez daha belediye başkanlığını kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldı. Adliyedeki mazbata töreninin ardından ise Hürriyet beraberindeki kalabalıkla birlikte BELSA önüne yürüdü. Adliye önünde açıklamalarda bulunan Başkan Hürriyet kimseyi ayırmadan gece gündüz demeden İzmit için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Hürriyet mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça’nın elinden aldı.
GENİŞ KATILIM
Hürriyet’i mazbata töreninde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.
“ÇOK ŞÜKÜR MAZBATAMIZI ALDIK”
Mazbatayı aldıktan sonra adliye önünde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “2019’daki o müthiş coşku ve azim güzel insanlarımızı ve bizi gülümsetmişti. Bu dönem ikinci dönemimiz ama bu dönem daha farklı. Bu dönem meclis çoğunluğuyla birlikte bugün ikinci dönemimize ‘Bismillah’ diyoruz. Çok şükür mazbatamızı aldık.
“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Belsa’ya 2019’da milletin bayrağını dikmiştik ikinci dönemimizde yine halkımızla birlikte kimseyi ayırmadan, kimseye partizanlık yapmadan kimseye şımarıklık yapmadan kibirle yaklaşmadan var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İl Başkanı, İlçe Başkanı, Milletvekillerimize ama en büyük teşekkürü özellikle sahada sabahtan akşama kadar çalışan kadınlara, gençlere, inanmış insanlara ediyorum.
.gif)
“İNANIRSAK BAŞARIRIZ”
İmkansız yoktur umudu her zaman büyütmek gerekir diyen insanlara en büyük teşekkürüm. Yine sabahtan akşama kadar milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Artık daha güçlüyüz. Sadece mecliste değil artık 2 belediyemiz daha var. İzmit gülümsedi, Derince gülümsedi, Karamürsel gülümsedi. 1’iken 3 olduk. Şimdi ise 3’ü 13 yapacağız. İnanarak çalışırsak bunu başarırız” dedi.
“TÜM KOCAELİ’Yİ KIRMIZI YAPACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Bülent Sarı mazbata töreni sonrasında adliye önünde toplanan kalabalığa yönelik yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Fatma Başkan sanırım bu bayramı bitirmeyecek. Doya doya çifte bayramı yaşadık. Bugün de bayram havasını yaşıyoruz. Birlikteliğimizi bozmadan, kibirlenmeden çok çalışacağız, hep birlikte Kocaeli’yi kıp kırmızı yapacağız.”
“GÜÇLÜ İZMİT’İ HEP BİRLİKTE OLUŞTURDUK”
Başkan Hürriyet’in ardından konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Sevgili İzmit gerçekten çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Sizleri görünce müthiş bir heyecan ve mutluluğa kapıldım. İyi ki varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güçlü İzmit’i hep birlikte oluşturduk” ifadelerini kullandı.
Gündem, 15 Nisan 2024 02:45
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
