Gebze’deki o cadde genişletiliyor
Gündem, 13 Nisan 2024 07:50Büyükşehir ekipleri, Feniş Kavşağı’ndan Gebze Beylikbağı istikametine uzanan Ankara Caddesi’nde yol genişletme çalışması yapıyor.
Ulaşıma köklü çözümler üretmek amacıyla köprü ve kavşak yatırımlarına ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mevcut yolları da daha sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda Darıca Osmangazi Köprü İkileme çalışmasını tamamlayarak Feniş Kavşağı’ndan (Büyükşehir Osmangazi Tüneli üstü) Darıca’ya ulaşımı rahatlatan Büyükşehir şimdi de Feniş Kavşağı’ndan Beylikbağı yönüne uzanan Ankara Caddesini genişleterek bu yöne akan trafiği rahatlatacak. Yapılan çalışma ile Feniş Kavşağı’nda özellikle mesai başlangıcı ve bitişlerinde oluşan yoğunluk bu çalışma ile daha da azalacak.
.gif)
ANKARA CADDESİ 4 ŞERİTE ÇIKACAK
Büyükşehir ekipleri, D-100 Feniş Kavşağı’ndan Gebze Beylikbağı Mahallesi’ne giriş olarak kullanılan Ankara Caddesi’nde yol genişletme çalışması yapıyor. İş kapsamında mevcutta bir gidiş bir geliş 2 şeritli olarak hizmet veren cadde, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin çalışması ile 2x2 olacak şekilde 4 şeride çıkarılıyor.
DÖNEL KAVŞAK KALDIRILIYOR
Çalışmalar kapsamında ayrıca kaşvakta bulunan dönel kavşak da kaldırılacak ve daha modern bir planlama ile dört kollu bir kavşak haline getirilecek. Yeni kavşak planına göre sağa, sola dönüşler ve transit geçişler dört kollu kavşak mantığına göre işleyecek. Sağa ve sola dönüşler de ilave oluşturulacak şeritlerle trafik akışının devamlılığı sağlanacak. Böylelikle İstanbul ve Kocaeli istikametlerinden gelen araçlar yoğunluk yapmadan devam edebilecek. Ayrıca Büyükşehir ekipleri, bu bölgenin devamındaki Ankara Caddesi ile Yeni Bağdat Caddesi kesişiminde bulunan kavşakta da düzenleme çalışması yapacak. Bu çalışmada sağa ve sola dönmek isteyen araçlar, yeni yapılacak ilave dönüş kolları ile trafik ışıklarını beklemeden transit bir şekilde geçiş yapabilecekler.
Gündem, 13 Nisan 2024 07:50
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
