Özel Körfezim’e yeni müdür
Eğitim, 08 Nisan 2024 08:36Kocaeli’nin başarılı eğitimci ve idarecilerinden olan Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesi Müdürü Halim Bayar; emekli oldu, Körfezim Okulu Bünyesinde kurulacak olan Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’nin müdürü oldu.
Körfez’in sevilen müdürlerinden olan; geniş bir çevresi bulunan, gittiği her bir yerde başarılı çalışmalara imza atan Halim Bayar’ın ayrılışı; okul velileri tarafından üzüntüyle karşılandı. 33 yıllık eğitimcilik hayatının 30 yılını müdür olarak geçiren Halim Bayar; eğitim camiasının önde gelen başarılı eğitimci ve idarecilerinden biri olarak gösteriliyordu. Halim Bayar; ayrılışı ve yeni vazifesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.
İşte o açıklama:
DEVLET HİZMETİNDE OTUZ ÜÇ YIL
Kıymetli gönül dostlarım değerli arkadaşlarım. 1990 Kasım ayında yedek Subay olarak başladığım ve 1992 Eylül ayında öğretmen olarak büyük onur şeref ve gururla bugüne kadar yerine getirdiğim devlet memurluğu görevim, hür iradem ve kendi isteğim ile bugün sona ermiştir.
Görev süremiz içinde bayrak Vatan, devlet ve millet sevgisiyle yetiştirmeye çalıştığımız öğrencilerimizi aynı zamanda akademik olarak da en iyi şekilde donatmaya gayret ettim.
30 yıl boyunca ilimiz ve ilçemizde okul müdürlüğü ve diğer yöneticilik görevlerini bitmeyen bir heyecan ve keyifle yerine getirmeye çalıştım. Karşılaştığımız her zorluk ve haksızlık bize tekrar güç verdi. Yarımca Atatürk Lisesi Müdürlüğü
Yarımca Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü İzmit Bilim ve Sanat Merkezi kurucu ve kurum Müdürlüğü, Hereke Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Oruç Reis Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundum.
Ayrıca ilçemizin ilk imam hatip Lisesi olan çok programlı lisede müdür Başyardımcılığı ve diğer okullarda müdür yardımcılığı görevlerini yerine getirdim. Verilen her görevi millet ve devlet aşkıyla yapmaya gayret ettim.
Bundan sonraki yöneticilik görevime ilimizin ve ilçemizin güzide okullarından kurumsal yapısıyla güçlü akademik başarılarıyla kendini ülkemize ispatlamış ve ilimizin gururu olmuş Özel Körfezim Eğitim kurumlarında 2024 2025 ders yılı itibarıyla açılacak olan Fen ve Anadolu Lisesi kurucu müdürlüğü ve okul müdürlüğü Görevine yakın bir zamanda başlayacağım.
Hedef ve amacımız ilçe, il ve ülke genelinde; güçlü ve deneyimli öğretmen kadrosuyla birlikte ve liderliğimizde akademik başarılarıyla kendini ispatlamış bir okul haline gelmektir. 33 yıllık mesleki deneyimimiz, bilgimiz, donanımımız ve tecrübemiz heyecan ve keyifle burada da devam edecektir.
Biliyor ve inanıyorum ki en kusa sürede Özel Körfezim Fen ve Anadolu Lisesi en çok tercih edilen ve en başarılı kurum ve okul haline gelecektir. İl ve ilçemiz ilçemize başarılı bir okul kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu hep beraber yasayacağız!
Deneyimli öğretmen kadrosu ve yöneticileri tabii ki kurucuları olarak buna gönülden inanıyoruz.
Allah yar ve yardımcımız olsun! Ayrıca Oruç Reis Anadolu Lisesi’nde beraber çalışmaktan onur ve gurur duyduğum tüm arkadaşlarıma selamlarımı iletiyor, kendilerine başarılar diliyorum.
Eğitim, 08 Nisan 2024 08:36
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
