Lütfü Türkkan: Milletimiz demokrasi dersi verdi, gereğini yapacağız
Siyaset, 03 Nisan 2024 16:4631 Mart seçimleri sonrası İYİ Parti cephesinden farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçimin üzerinden 2 gün geçtikten sonra İyi Parti’nin kurmaylarından Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sessizliğini bozdu. Türkkan’ın açıklamasında ise satırbaşlarının arasında önemli mesajlar yer alıyor.
Türkkan, yaptığı açıklamada; “150 yıllık geçmişe sahip Türk demokrasisinin ve millet iradesinin olgunluğunu göstermesi bakımdan 31 Mart 2024 seçimleri bir dönüm noktasıdır. Bu açıdan Milletimizin kararı ve mesajı bizler için çok kıymetli ve her zaman yol gösterici olmuştur. O yolu aydınlatmak görevi ise bizlere düşmektedir. Çünkü Milletimizin çıkarlarından üstün hiçbir çıkarın gözetilmesi düşünülemez.” diyerek 31 Mart’ta AK Parti gibi, partisine mesafe koyan İyi Parti seçmenine de önemli bir mesaj verdi.
MİLLETİN MESAJI VE İKAZI NET. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYDA GEREĞİNİ YAPACAĞIZ
Sağduyunun sesine ve seçmenimizin sandıktaki mesajına uyacaklarını belirten Lütfü Türkkan’ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde; “Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kazanan tüm adayları tebrik ediyor, Milletimizin teveccühü ile seçilen Belediye Başkanlarına Milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Ayrıca şehrine ve milletine hizmet için aday olup, gecesini gündüzüne katarak bıkmadan ve usanmadan çalışan tüm Belediye Başkan Adaylarımıza, Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımıza, yol arkadaşımız tüm kıymetli teşkilat mensuplarımıza ve milletin helal oylarına sahip çıkan sandık görevlilerimizin emekleri ve azimleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
150 yıllık geçmişe sahip Türk demokrasisinin ve millet iradesinin olgunluğunu göstermesi bakımdan 31 Mart 2024 seçimleri bir dönüm noktasıdır. Bu açıdan Milletimizin kararı ve mesajı bizler için çok kıymetli ve her zaman yol gösterici olmuştur. O yolu aydınlatmak görevi ise bizlere düşmektedir. Çünkü Milletimizin çıkarlarından üstün hiçbir çıkarın gözetilmesi düşünülemez. Nihayetinde milletimiz Cumhuriyetimizin 100. yılındaki bu karanlık dönemde; hukukun, demokrasinin, ekonominin, ve gençlerimizin geleceği adına; başta İktidar partisi olmak üzere hepimize önemli mesajlar ve görevler vermiş bulunmaktadır. Sağduyunun sesine ve seçmenimizin sandıktaki mesajına kulak vererek ülkemizi müreffeh yarınlara taşıyacak, çocuklarımıza güçlü ve zengin bir Türkiye bırakacak politikalarımızla hiç kimsenin yarın endişesi taşımadığı bir Türkiye’yi inşa etmeye kararlıyız.
Milletimizden aldığımız çağrı doğrultusunda, yakın zamanda gerçekleşecek olan Olağanüstü Kurultayımızda İYİ Partimizi yarınlarla buluşturacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü sonsuza dek sadece milletimizin hizmetkârıyız.”
Siyaset, 03 Nisan 2024 16:46
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
