Bıyık: Kazanan Darıca oldu
Gündem, 01 Nisan 2024 15:12Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılarak yeniden belediye başkanı seçilirken sandıkların açılmasıyla birlikte sokaklar doldu taştı. Binlerce Darıcalı zaferi kutlarken Başkan Muzaffer Bıyık da coşkuya ortak oldu ve ‘Kazanan Darıca oldu’ dedi.
31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Darıca’da seçimi kazanan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zafer coşkusunu binlerce Darıcalı ile birlikte kutladı. Sandıkların açılmasıyla birlikte sokaklar dolup taşarken kutlamanın adresi ise Adnan Menderes Kültür Merkezi önü oldu. Binlerce Darıcalı bayraklar ve meşalelerle zafer coşkusunu doyasıya yaşarken kutlamalara Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’ın yanı sıra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve partililer ile çok sayıda Darıcalı katıldı.
CUMHUR İTTİFAKI TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın millete seslenişinin ekrana yansıtıldığı programda söz alan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, seçimin kazanılması dolayısıyla Darıcalılara teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın çalışkanlığıyla zaferi hak ettiğini ifade eden Şakar, 5 yıl boyunca Darıca’da hizmet seferberliğinin devam edeceğini söyledi. Ardından söz alan Cumhur İttifakı ilçe başkanları da kısa bir selamlama konuşması yaparak Darıcalılara desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
BIYIK: “KAZANAN DARICA OLDU”
Coşkulu kalabalığa seslenen ve kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kazananın Darıca olduğunu ifade ederek “Yoğun bir tempoda devam ettirdiğimiz kampanya sonucunda milletimizin teveccühü ile ikinci dönem için belediye başkanlığını kazandık. Öncelikle aziz milletimize bize güvendikleri ve destekledikleri için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakımızın kıymetli ilçe başkanları ve yönetimlerine, gençlik kolları ve kadın kollarına teşekkür ediyorum. Milletimiz sandıkta son sözünü söyledi. Biz üzerimize düşen mesajları alarak yeniden hizmet için yollara revan olacağız. Kazanan Darıca olacak. Hizmet maratonuna kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeniden milletimizle iç içe olmaya hayatlarını kolaylaştırmaya ve Darıca’mız için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
.gif)
Gündem, 01 Nisan 2024 15:12
Yorumlar (0)
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
