Kartepe’de Merttürk ve ekibi dur durak bilmiyor
Siyaset, 26 Mart 2024 00:23Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak gezerek sürdüren CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepe'ye en güzel hizmeti sunmak için ekibiyle birlikte çok çalışacaklarının sözünü verdi, 31 Mart için destek istedi.
31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk seçim çalışmalarına dur durak bilmeden aralıksız sürdürüyor. CHP Kartepe SKM tarafından organize edilen programlar çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Merttürk, bugün ekibiyle birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde saha çalışması yaptı. Esnafı ziyaret eden, hanelerin kapısını tek tek çalan, sokakta vatandaşla ayak üstü sohbet eden Merttürk, hemşehrilerine seçim beyannamesinde yer alan projelerinden bahsetti, sorun talep ve önerileri dinledi, 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi.
TAM KADRO SAHADALAR
SKM tarafından hazırlanan çeşitli programlarda Kartepeli hemşehrileri ile buluşan Merttürk'e CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak ve İlçe Yöneticileri, CHP SKM Başkanı Av. Başar Değer, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Tam kadro Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde saha çalışması yürüten, Merttürk ve ekibi, hemşehrilerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek notlarını aldılar.
.gif)
MERTTÜRK, "KARTEPEMİZDE HER HEMŞERİMİZLE KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Seçim beyannamesinde yer alan Kartepe'ye dair projelerini hemşehrileri ile paylaşan CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, "Kartepe'mizin her köşesine dokunmaya, her hemşerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün de ekibimizle birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde saha çalışması yaptık. Sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik. Seçim beyannamemizde yer alan Kartepe'mize dair projelerimizden bahsettik. Fikirleri, önerileri bizler için çok kıymetli. Bizler onlardan aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Derdimiz tasamız güzel bir Kartepe. Onun için de çok çalışıyoruz. Kartepeli hemşehrilerime sözümüz var. Ekibimle birlikte yüzlerini kara çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 26 Mart 2024 00:23
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
