Çiftçi: Sizler için gayret göstermeye devam edeceğiz
Siyaset, 26 Mart 2024 22:18Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki yetim, öksüz çocuklar ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Çiftçi, “5 yıl boyunca özel yavrularımız ve ailelerimizle birlikte yol yürüdük” dedi.
Göreve gelir gelmez ilk iş olarak ‘Beşikten Eşiğe Yetim’ projesini hayata geçiren ve bu kapsamda ilçedeki yetim ile öksüz çocukların her zaman destekçisi olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan ayında yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftarda bir araya geldi. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilciler ve kamu kurumlarının müdürleri katılım gösterdi. Programda iftar yemeği öncesinde Kur-an’ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, okunan ezanın ardından oruçlar hep birlikte açıldı. Semazen gösterimi akabinde konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, şunları aktardı; “İyi ki geldiniz, sizlerle bir arada olmak bizi her zaman mutlu etmiştir. 5 yıl önce göreve geldiğimizde sizlerle bir çalışma başlattık ve 5 yıl boyunca da bu çalışmamızı sürdürdük. 5 yıl boyunca güzel işler yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
.gif)
PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRDİK
Sayın Cumhurbaşkanımızın mihmandarlığında ihtiyaç sahiplerimize, yaşlılarımıza, engelli bireylerimize, hastalarımıza ve bu salonda bulunan özel ailelerimizle birlikte 5 yıl boyunca yol yürüdük. Çayırova’da yaptığımız Türkiye’de hemen hemen bir ilk. Meclisimizden karar aldık ve bu kapsamda sizlerle birlikte yol yürümek adına projemizi hayata geçirdik. Sizler için durmadan yorulmadan, gece gündüz demeden gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.
KAYMAKAM ÖNAL’DAN TEŞEKKÜR
Başkan Çiftçi’nin akabinde konuşma yapan Kaymakam Önal, “Ramazan’ın 15’inci gününde yetimlerimizle ve onların aileleriyle iftarda bir araya geliyoruz. Yetimleri korumak, gözetmenin ne kadar sevap olduğunu biliyoruz. Biz yöneticilere düşen, bu çocuklarımızı korumak, gözetmek ve ailelerine yardımcı olmaktır. Bugün bu güzel iftar programını düzenleyen belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İftar programı çocuklara özel gerçekleştirilen jonglör gösterisinin ardından sona erdi.
Siyaset, 26 Mart 2024 22:18
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
