Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği’nde yeni Başkan Ayhan Kılıç
Siyaset, 26 Mart 2024 06:17Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan kılıç oldu. Kılıç görevi Savaş Akpolat’tan teslim aldı.
Fikir dünyasına dair düşünceleri ile birbirinden değerli ilim adamlarını buluşturarak ülkenin gündemine dair konularda söyleşi ve münazaralar yapan ve Kent ülke ve Dünya gündemine dair Fikirler üretme ve uygulama hedefiyle 2008 yılında kurulan Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’ni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sivil Toplum Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirdi.
2021 yılından bu yana dernek Başkanlığını yürüten ve tekrar aday olmayan Savaş Akpolat Başkanlığı Ayhan Kılıç’a devretti. Tek adaylı seçimde başkanın yanı sıra yönetimde de güncellemeler oldu. Yeni Başkan Kılıç görevi teslim alırken “Bu bir bayrak teslimidir. Kentimizin kültür ve dinamizmine katkı sunmak üzere kurulmuş olan Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği’nin 7. Başkanı olarak görev almanın onurunu taşıyorum.
Öncelikle Kuruluşumuzdan bu yana görev yapmış tüm değerli Başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın yaptığı etkili çalışmaları bundan sonra da aynı özveriyle sürdürmeye devam edeceğiz.
Özellikle Son yıllarda tüm dünyada yaygınlaşarak toplum ve siyaset üzerinde etkinliğini arttıran ThinkTank yani Düşünce Kuruluşları önce kendi bünyesinde gelişimini sağlamak daha sonra da toplumun sosyal kültürel ve siyasi alanda ihtiyaç duyduğu konularda fikir beyan ederek önemli bir rol üstlenmektedir.
Bizlerde Pusula ile adından da anlaşılacağı üzere Milli ve manevi değerlerimiz ışığında günün konjonktürüne bağlı, kendimize ve Kentimize değer katarak topluma yön gösteren bir kuruluş olarak görev yapmaktayız.
.gif)
Bu anlamda Sivil toplum kuruluşları olarak çok şanslı bir kentte görevimizi ifa ediyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Büyükakın’ın sivil toplum kuruluşlarına verdiği büyük destek ile çalışmalarımızı daha aktif ve etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Bu vesile ile tüm koşullarda yanımızda olan değerli Büyüğümüz Başkan Büyükakın’a da Şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’ın yanı sıra Ak Parti eski il Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Şehrin birçok önemli isimlerinden oluşan dernek üyeleri katıldı
AYHAN KILIÇ KİMDİR?
1975 Erzurum doğumlu. 1980 yılından beri Kocaeli’de yaşıyor. Yüksek öğrenimi Kocaeli Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Gebze Teknik Üniversitesinde “Kocaeli Yerel seçimlerinde Hemşeri Derneklerinin Etkisi ” üzerine Yüksek Lisans yaptı. Yaklaşık 20 yıldır İSU Genel Müdürlüğünde İşçi/Yönetici olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk babası.
Siyaset, 26 Mart 2024 06:17
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
