Yavuz ve Büyükakın, yetimlerle iftarda buluştu
Gündem, 26 Mart 2024 17:14Yetim iftarında konuşan Başkan Büyükakın, “Ramazan’ın bereketini ve rahmetini taşıyoruz. Bu güzelliklerle dünya daha güzel olacak” dedi.
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Ayışığı Derneği’nin organize ettiği geleneksel yetim iftarı Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İHH Kocaeli İl Temsilcisi İsmail Yeşildal, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda kent sakini katıldı.
DÜNYANIN HER YANINDA VARIZ
Programda konuşan Kocaeli Valisi Yavuz, “Aramızdaki yetim evlatlarımız en dezavantajı gruplardan bir tanesi. Valilik, Büyükşehir ve STK'lar bu konuda özen gösteriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi herkesin örnek alacağı uygulamalar gerçekleştiriyor. Kendilerini ve Başkan Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum. Gelirine göre en büyük yardım yapan ülke Türkiye’dir. Gazze’de de varız. Dünyanın her yerinde varız. İslam dünyasındaki akan ve kan gözyaşının son bulmasını Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.
.gif)
RAMAZAN’IN RAHMET VE BEREKETİ
Çok sayıda gönüllünün yer aldığı iftar programında çocuklarla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, “Her sene Ramazan’ın 15’inde sizlerle bir araya geliyoruz. Sizlerle Ramazan’ın bereketini ve rahmetini taşıyoruz. Bu güzellikler sayesinde dünya daha yaşanabilir hal alacak ve daha güzel olacak. Dünyadaki masum coğrafyadaki kardeşlerimizin de barış ve huzur içerisinde yaşamasını arzu ediyoruz. Dünyanın neresinde bir zulüm varsa onu durduracak kudreti ve gücü nasip eyle diye dua edelim” şeklinde konuştu.
TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
İHH Kocaeli İl Temsilcisi İsmail Yeşildal da yaptığı konuşmada, “Ayışığı Derneği ve İHH ile birlikte düzenlediğimiz bu programa katılımınız için teşekkür ederim. Sosyal politikalar anlamında en iyi belediyenin Kocaeli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bizi her zaman destekleyen Tahir başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gündem, 26 Mart 2024 17:14
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
