Derince’de Başkan Aygün kentsel dönüşüm hak sahiplerini iftarda buluşturdu
Gündem, 23 Mart 2024 15:01Deniz Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında Başkan Aygün, Makasbaşı Mevkii 1. etapta inşa sürecinin yakın zamanda başlayacağını açıkladı
239 KONUT VE 39 DÜKKAN
Derince Deniz Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli adımlar atılırken, üç etaplı olarak gerçekleştirilen projenin ilk etabında ihale süreci geride kaldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ihale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmaların yakın zamanda başlayacağı bölgeye 239 konut ve 39 dükkan inşa edilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile koordineli bir şekilde devam eden çalışmalarla Deniz Mahallesi’nde yerinde dönüşümün en güzel örneklerinden birine imza atılacak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün süreçle ilgili detaylı bilgi vermek için kentsel dönüşüm projesindeki hak sahipleri ile iftar programında bir araya geldi.
.gif)
ÜÇ ETAPTAN OLUŞUYOR
Yelken Kafe’de gerçekleşen iftar programına katılan Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin yaptığı konuşmada “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün büyük çaba harcayarak bugünlere getirmiş olduğu bu projenin tamamlanması ve inşallah sonraki 2. ve 3. ada etaplarında da kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için sizlerden destek istiyorum. Zeki Ağabeyimiz daha bir çok projenin yapılması ve oluşturulması için bayrağı bize devredecek inşallah. Bizler de sizlerin desteğiyle bu görevi hiç durmadan ve yorulmadan layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.
MÜJDELİ HABERİ PAYLAŞTI
Katılımları dolayısıyla Deniz Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı konuşmada “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Derince’miz için bir çok proje inşa ettik. Kentsel dönüşüm noktasında Araptepe’yi tamamladıktan sonra Deniz Mahallesi Makasbaşı Mevkii’nin dönüşümü için ilk olarak sizlerle bir araya geldik. Sizlerin desteğiyle Ankara'da yaptığımız çalışmalar neticesinde bugün sizlere çok yakında inşaat sürecinin başlayacağı müjdesini paylaşıyorum” dedi. Konuşmasında yaptıkları projelere de değinen Başkan Aygün “Bizler halka hizmet için göreve geldik. Elimizden geldiğince hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla tüm alanlarda projeler ürettik. Şimdi de bundan sonraki süreçte bayrağı devralacak olan İbrahim kardeşimiz için sizlerden kendisine destek vermenizi istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Gündem, 23 Mart 2024 15:01
Yorumlar (0)
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
Teğmenlerin komutanı görevine iade edildi
Eski fuar alanındaki dev akvaryum açılıyor! 2 gün ücretsiz
Erdoğan'dan CHP'ye gönderme
Makine sektöründe Türkiye genelinde kapasite kaybı, Kocaeli’de artış oldu
İşte MHP’nin yeni Kocaeli il yönetimi
Başkan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde de soruları cevapladı
Derince’de Afet Mutfağı ve Lojistik Deposu için ilk kazma vuruldu
Abdullah Gül 3 partinin ortak adayı mı?
