Polisan Holding Ecovadıs’ten 2 madalya aldı
İş Dünyası, 20 Mart 2024 06:15Polisan Holding grup şirketlerinden Poliport ve Polisan Kansai Boya, sürdürülebilirlik çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Şirketlerin sürdürülebilirlik performansını ölçen uluslararası değerlendirme kuruluşu EcoVadis’in değerlendirmesinde Polisan Kansai Boya “Gümüş”, Poliport “Bronz” madalyanın sahibi oldu.
Kimya, boya ve liman işletmeciliği alanlarındaki yatırımlarıyla Türkiye'nin köklü ve öncü grup şirketlerinden Polisan Holding A.Ş., sürdürülebilirlik performansındaki istikrarlı ilerlemesiyle ödüllerine yenilerini ekledi.
EcoVadis’in değerlendirmesinde Poliport, 62/100 puanla sektöründe en iyi yüzde 21’lik dilimde yer alarak “Bronz EcoVadis” madalyanın sahibi oldu. 69/100 puan ile “Gümüş EcoVadis” madalyasına layık görülen Polisan Kansai Boya, boya sektöründe en iyilerinin bulunduğu %9’luk dilime girmeyi başardı.
180 ülkeden 200’ü aşkın sektör grubunda, 130 binin üzerinde şirketin sürdürülebilirlik derecelendirmesini gerçekleştiren Ecovadis, Polisan Kansai Boya ve Poliport’a ilişkin değerlendirme ve derecelendirme süreçlerini tamamladı. Çevre, Sosyal, Etik ve Sürdürülebilir Satın Alma başlıklarında yapılan değerlendirmeler sonucunda Poliport “Bronz”, Polisan Kansai Boya “Gümüş” madalyaya layık görüldü.
POLİSAN HOLDİNG CEO'SU CANTEKİN DİNÇERLER: “SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK FAALİYETLERİMİZ VE SÜREKLİ GELİŞME PRENSİBİMİZ İLE YENİ BAŞARILARA İMZA ATTIK”
Polisan Holding CEO'su Cantekin Dinçerler, konuyla ilgili açıklamasında “Odağında sürdürülebilir değer yaratmak bulunan Polisan Holding ve Grup Şirketleri olarak 1964 yılından bu yana daima toplumda kalıcı bir etki bırakmayı hedefledik. Çevresel, sosyal ve yönetişim performansı yüksek bir “Geleceğin Polisan’ı”nı, kendisi ile aynı değerleri taşıyan iş ortakları, tedarikçilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımız ile yaratacağımıza olan inancımızla sürdürülebilirlik performansımızı sürekli gözden geçiriyor, iyileştiriyor, şeffaflık yaklaşımıyla paydaşlarımızla düzenli olarak paylaşıyoruz.
Tüm paydaşlarımızla her adımda daha verimli ve çevreci teknolojiler ve hizmetler üretmek için yürüttüğümüz bir dizi çalışmamız EcoVadis tarafından ödüllendirildi ve Polisan Kansai Boya boya sektöründe en iyilerinin bulunduğu %9’luk dilimde, Poliport depolama sektöründe en iyi yüzde 21’lik dilimde yer aldı. Çalışmalarınızın global çapta karşılık bulmasından dolayı son derece mutluyuz” dedi.
İş Dünyası, 20 Mart 2024 06:15
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
