Büyükakın ve Şirin’den Derince’de önemli ziyaretler
Siyaset, 15 Mart 2024 11:18Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin dün bütün gün ilçede önemli ziyaretlerde bulundu.
SAMİMİ KARŞILAMA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, hemşehri dernekleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Büyükakın’ın son durağı Kocaeli Erzurumlular ve Kocaeli Yığılcalılar Derneği oldu. Büyükakın’a ziyaretlerinde AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin ve İlçe Başkanı Koray Merdan eşlik etti. Dernek yöneticileri, üyeler ve vatandaşlar, Büyükakın ile Şirin’e yakın ilgi gösterdi.
ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET
İftar sonrası gerçekleşem Erzurumlular ve Yığılcalılar dernek ziyaretlerinde çay eşliğinde sohbet edildi. Büyükakın, samimi geçen sohbette gündemle ilgili şunları söyledi: “Yerli yerinde işlerimizi ortak aklın ışığında yaptık. 2024-2029 hizmet dönemini Kocaeli’nin Yüzyılı yapmak için rehberimiz yine ortak akıl olacak. Kurumsal, toplumsal, sosyal, ekonomik yenilenme hedefimizi, yine şehrin bütün paydaşlarının katıldığı ortak akıl toplantılarıyla, bu toplantılarda ürettiğimiz ortak akılla gerçekleştireceğiz. Kocaeli’nin yüzyılı, ortak aklın eseri olacak.”
“DERİNCE İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin de Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın önderliğinde Derince’ye bu dönem çok önemli hizmetler kazandıracaklarını belirtti. Şirin, “Seçim beyannamemizde açıkladığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Derincemiz şimdiye kadar güzel hizmetler aldı. Yeni dönemde bizler de ilçemiz için var gücümüzle çalışıp yeni projeleri hayata geçireceğiz. Sizlerin hayatına dokunan, yaşamınızı kolaylaştıran ve konfor katan yatırımlarımız olacak. Derince’de her kesime dokunan projeler inşa edeceğiz” diye konuştu.
.gif)
Siyaset, 15 Mart 2024 11:18
Yorumlar (0)
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
Büyükakın’dan bayram mesajı
Kocaeli’de bayramda trafik tedbirleri: O araçlara kısıtlama
Başkan Gökçe’den hoşgörü ve dayanışma vurgusu
Kocaeli Valiliği uyardı: Sağanak yağışlara dikkat!
