Çiftçi, gençlere yeni dönem projelerini anlattı
Siyaset, 15 Mart 2024 00:37Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırdığı ve tüm Çayırovalıların büyük beğenisini kazanan Akse Kitap Kahve’de gençlerle bir araya geldi. Çayırovalı gençler, Kitap Kahve için bir kez daha Çiftçi’ye teşekkür ederken, Bünyamin Çiftçi ise gençler için yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerden söz etti.
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden ve Çayırovalılarla sürekli bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, dün günün finalini Akse Kitap Kahve’de gençlerle yaptı. Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı eserler arasında yer alan ve Çayırovalıların büyük beğenisini kazanan Akse Kitap Kahve’de ders çalışan gençlerle ve günün yorgunluğunu atmak için kahve içen Çayırovalılarla sohbet eden Çiftçi’ye AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. İlk olarak ders çalışan Çayırovalılarla sohbet eden Çiftçi, gençlere hedeflerini sordu. Gençler ders çalışmaları için böylesine nezih bir ortam sunduğu için Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti.
.gif)
AMATÖR YOUTUBERLARA STÜDYO
Daha sonra kitap kahve bölümünde oturan gençlerle bir araya gelen ve onlarla sohbet etme imkanı bulan Yüksek İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi, yeni dönemde Çayırova’da gençler için hayata geçirecekleri projelerden söz ederken, yapımı devam eden Millet Bahçesi’ne de bir kitap kahve inşa edileceğini dile getirdi. Yeni dönemde gençler için yapacakları projeleri de aktaran Çiftçi, “Amatör Youtuber’lar için gençlere stüdyo bizden. Dijital dünyaya meraklı gençlerimizin fırsat bulmalarını ve kendilerini geliştirmeleri sağlamak için stüdyomuz hazır. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize dijital dershaneyle online ders ve deneme imkanı sunacağız.
ANADOLU SPOR LİSESİ VE YENİ SPOR SALONU
Gençlerimizle Çayırova söyleşileri gerçekleştireceğiz. Sınavlarda dereceye giren öğrencilerimizin başarılarını takdir ve teşvik etmek amacıyla ödüller vereceğiz. Gençlerimiz için festival ve konserler düzenlemeye devam edeceğiz. İlçemize bugüne kadar 15 yeni halı saha kazandırdık, bunlara yeni spor sahaları ekleyerek, Çayırova’mızın spor altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde tamamlayacağımız Anadolu Spor Lisesi ve Kapalı Spor Salonu ve Sporcu Fabrikası’yla ilçemizin spor altyapısını güçlendireceğiz” açıklamalarında bulundu.
Siyaset, 15 Mart 2024 00:37
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
