Dilovası, Kocaeli Büyükşehir’den 20 yıl alacaklı
Siyaset, 10 Mart 2024 20:14Kocaeli'nin Dilovası ilçesi, Saadet Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik'i büyük bir coşkuyla karşıladı. Çelik, partinin Dilovası Meclis Üyeleri Aday Tanıtımı Programı'na katıldı ve ilçenin nabzını tuttu. Program, yoğun bir katılım ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Nurettin Hoca, “Dilovası, Kocaeli Büyükşehir’den 20 yıl alacaklı” dedi.
Programda, Dilovası'nın ilk Belediye Başkanı ve bir önceki dönem Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olan Ercan Dalkılıç, rahmet ve saygıyla anıldı. Dalkılıç'ın mirası ve ilçeye olan katkıları, katılımcılar tarafından minnetle yad edildi. Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, programda yaptığı konuşmada, Dilovası ve Kocaeli'nin uzun yıllardır merkezi yönetimden gereken hizmeti alamadığını vurguladı. "Dilovası büyükşehirden 20 yıl alacaklı," diyerek, ilçenin ihmal edildiğini ve hizmet alamadığını dile getirdi.
.gif)
DİLOVASI HİZMET ALAMIYOR
Çelik, seçim çalışmalarına başlamadan önce Kocaeli'nin sorunlarını detaylı bir şekilde incelediklerini belirtti. Dilovası başta olmak üzere, Orhangazi, Kayapınar gibi mahallelerin büyükşehir yönetiminden hak ettiği hizmetleri alamadığını ifade etti. Hizmetlerin eksik ve yetersiz olduğunu, problemlerin ise ortak yaşandığını dile getirdi. Çelik, mevcut yönetimin hizmet anlayışını eleştirdi ve "Problemleri ortak yaşıyoruz fakat imkanlar neden tek bir yerde toplanıyor?" sorusunu gündeme getirdi. Hizmetin, tanıdık ve yakın çevre dışında ilçe sakinlerine ulaşmadığını, bu durumun adaletsizliğe yol açtığını vurguladı.
SAADET PARTİSİ, ADALETSİZ DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK
Saadet Partisi'nin adayı, bu adaletsiz düzeni değiştireceklerini, adamcılık ve liyakatsizlik sorunlarını çözeceklerini belirtti. Çelik, "Biz bu düzeni değiştireceğiz. Liyakatsizliği, adam kayırmacılığını sonlandıracağız ve bunu hep birlikte başaracağız," diyerek, Dilovası sakinlerine umut dolu mesajlar verdi. Program, Nurettin Çelik'in konuşması ve katılımcıların coşkulu desteğiyle sona erdi.
Siyaset, 10 Mart 2024 20:14
Yorumlar (0)
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
İSU’nun 2026 yılı hedefleri masaya yatırıldı
Kocaeli vekilinden Migros işçilerine destek
Başkan Gökçe, Yığılcalılar Derneği'ne konuk oldu
Gıda enflasyonu son iki yılın zirvesine ulaştı
Yerel Destek Programı YEDEP 2026’da başvuru süresi uzatıldı
