Başkan Bıyık TOGG Taksi ile vatandaşın nabzını tuttu
Siyaset, 06 Mart 2024 08:45Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, TOGG Taksi ile Darıcalı vatandaşları duraklardan alıp gidecekleri yere bıraktı. Yerli ve Milli otomobil TOGG’u ve Belediye Başkanını karşılarında gören vatandaşlar bir hayli şaşırırken Başkan Muzaffer Bıyık, yolculuk boyunca vatandaşlarla sohbet edip kentin nabzını tuttu.
Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, Darıca’da taksi oldu. ‘Başkan Taksi’ uygulaması ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, duraklarda bekleyen vatandaşları gidecekleri yere ulaştırdı. Darıca Sahil Metro Taksi Durağı’nda gelen telefonlara cevap veren Başkan Muzaffer Bıyık, taksi isteyen vatandaşları almaya TOGG ile bizzat kendisi gidip alırken yerli ve Milli otomobil TOGG’u ve Belediye Başkanını karşılarında gören vatandaşlar, sürpriz karşısında hem şaşırdılar hem de mutlu oldular.
.gif)
BAŞKAN BIYIK VATANDAŞIN NABZINI TUTTU
Durakta bekleyen vatandaşları gidecekleri yere ulaştıran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yolculuk boyunca vatandaşlarla hem sohbet etti hem de kentin nabzını tuttu. Darıcalıların taleplerini de dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşın gündemini de bizzat dinledi. Duraklarda bekleyen vatandaşlar da TOGG’u yakından inceleme fırsatı bulurken yerli ve milli aracımız TOGG’u çok beğendiklerini dile getirdiler.
DARICALILAR BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın TOGG ile kendilerine sürpriz yapmasından dolayı ve eve ve hastaneye bizzat götürmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Darıcalılar hem yerli ve milli TOGG ile hem de Belediye Başkanı ile yolculuk yapmanın ayrıcalık olduğunu söylerken yolculuk boyunca kendileriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da vatandaşın ve kentin nabzını tutmak açısından ‘Başkan Taksi’ uygulamasına zaman zaman devam edeceklerini söyledi.
Siyaset, 06 Mart 2024 08:45
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
