Büyükakın: Bizim bütün işimiz, milletimize hizmet
Siyaset, 03 Mart 2024 17:16Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Memur-Sen Buluşması’nda konuştu: “Tatil bize yakışıyor demedik. Bizim de çoluğumuz çocuğumuz var. ‘Onlarla kayağa gitmişiz, ne olmuş ki’ demedik. Bizim tek işimiz var, milletimize hizmet” dedi.
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Memur-Sen, önceki gün Kocaeli Kongre Merkezi’nde buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın özel davetli olduğu buluşmaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık da katıldı.
TÜRKİYE YÜZYILI
Başkan Büyükakın toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduk. Hakkın, hukukun, adaletin, kardeşliğin ve barışın tesisi ile yükümlüyüz. Bu anlamda Memur-Sen sadece bir sendikadan ibaret değil. Allah razı olsun, vesayet makamlarının, içeride olsun dışarıda olsun Türkiye’ye yönelik bütün eylemlerinde, operasyonlarında biz sizleri hep yanımızda gördük. 28 Şubat’ta da böyleydi. Ondan sonra da hep böyle oldu. Siz sadece sendikacılık yapmadınız. Türkiye nasıl Türkiye’den ibaret değil, Türkiye, Türkiye’den büyükse sizin sendikal faaliyetiniz de sadece memurun hakkını korumakla sınırlı olmadı”.
.gif)
‘İSRAFI BİTİRDİK’ TOPLANTISINA 170 MİLYON TL HARCADI
“Bizler de sizlere layık yöneticiler olmak için çalışıyoruz. Yalanla, iftirayla, göz boyamayla işimiz yok. Bakın İstanbul’da Ekrem bey israfı bitirdik diyor. Ama israfı bitirdik demek için yaptığı tanıtım toplantısı bile israf kampanyasına dönüşüyor. Bir toplantı için 170 milyon TL harcıyor. İnsanların aklıyla alay ediyorlar. Ama ne yaptığı, hangi çiviyi çaktığı belli değil. İstanbul’un sokakları kardan geçilmezken büyükelçilerle hesaplar yaparken, işbirliği masasında gördük. İstanbul’u sel götürürken beyefendinin Bodrum’da tatil yaptığını gördük. Ondan sonra da ‘tatil bana çok yakışıyor’ dediğini gördük.”
“BİZ MİLLETİMİZİN DERDİYLE DERTLENİYORUZ”
“Bizim işimiz sadece milletimize hizmet etmek. Tatil bize yakışıyor demedik. Bizim de çoluğumuz çocuğumuz var. ‘Onlarla kayağa gitmişiz, ne olmuş ki’ demedik. Biz gezmeyi bilmiyor muyuz? Ama biz dertliyiz. Biz milletimizin derdiyle dertlenmeyi, mazlum milletlerin dertleriyle dertlenmeyi derdimiz bilmişiz. İnşallah milletimizle bir ve beraber bu yolculuğu sürdüreceğiz.”
Siyaset, 03 Mart 2024 17:16
Yorumlar (0)
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
