İYİ Parti İzmit adayı Şirin’den esnaf turu
Siyaset, 29 Şubat 2024 06:22İzmit'te 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, İyi Parti'nin İzmit Belediye Başkan adayı Av. Kamil Şirin, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Fethiye Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Meclis Üyesi adayları Mustafa Anayurtlu, Emre Çakar, Cemil Uslu ve parti yöneticileri de katılım gösterdi.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Şirin, mevcut iktidar partisinin yorgunluğu ve CHP'nin dağınıklığı nedeniyle seçim sürecinde belirgin bir çift başlılık yaşandığını vurguladı.
.gif)
Halk arasında oluşan güvensizlik ortamına dikkat çeken Şirin, seçmenlere üçüncü bir yol göstererek İyi Parti'nin alternatif bir çıkış yolu olduğunu belirtti. Fethiye Caddesi'ndeki altyapı ve üstyapı eksikliklerine dikkat çeken esnaflar, mevcut belediyenin vaatlerini yerine getirmekte başarısız olduğunu ifade ettiler.
Esnafın sıkıntılarını dinleyen Av. Kamil Şirin, belediye başkanı seçilmesi durumunda çevre ve gürültü kirliliği gibi sorunları çözeceğini, esnaf ile sürekli istişare halinde olacağını ve belediyenin tedariğini yerel esnaftan yapacağı sözünü verdi. Bu vaatler seçmenlerde umut uyandırdı ve Şirin'in liderliğindeki İyi Parti'nin İzmit için yeni bir başlangıç olabileceği düşüncesi güçlendi.
İzmit halkı, Av. Kamil Şirin'in samimi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla belediyenin yönetiminde olası bir değişimin getireceği umutla, seçimlere büyük bir ilgiyle yaklaşıyor.
Esnaf ara sokaklarda ışıklandırmanın yetersiz olduğunu ve alışverişin günışığından sonra kesildiğini bu durumun güvensizlik hissine neden olduğu için insanların geç saatlerde bu sokaklara girmediğini söyledi.
Av. Kamil Şirin, “aralardaki sokaklarda ışıklandırmanın artırılması ve alışveriş saatlerinin sonrasında da güvenliği sağlayacak önlemleri almayı planlıyoruz. Şehrimizin her köşesini güvenli ve aydınlık hale getirmek için kararlıyız ve sizin desteğinizle bunu başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.
Siyaset, 29 Şubat 2024 06:22
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
