Cedit Mahallesi Tutuş’a kucak açtı
Siyaset, 29 Şubat 2024 09:31Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Cedit Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
AK Parti İzmit SKM programları kapsamında İzmit’i karış karış gezmeye devam ediyor. Cedit Mahallesi’nde düzenlenen programla bölge sakinleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar, Muharrem Tutuş’a inançlarının büyük olduğunu ifade ederek, 31 Mart günü en büyük desteğin Cedit Mahallesi’nden geleceğini söyledi. Katılımın yoğun olduğu programda, partililer de Başkan Adayı Tutuş’a eşlik etti.
‘5 YILIMIZ BOŞUNA GİTTİ’
Programda konuşan Başkan Adayı Tutuş, “Kentlerimiz yaşayan bir insan gibidir. Belirli bir süre geçtikten sonra onlarda mecburen elden geçmesi, düzenlenmesi ve daha dirençli hale gelmesi gerekmektedir. Malumunuz deprem kuşağı üzerinde yaşıyoruz. Göz ardı edemeyeceğimiz bir gerçeğimiz var. Bu kentin kaybedecek bir saniyesi bile yok. Bu anlamda kavgayla, bahaneyle kaybedeceğimiz vaktimiz yok. Uyum çok önemlidir. Büyükşehirle kavga et, bakanlıkla kavga et, muhtarla kavga et, vatandaşla kavga et, bakın beş yıl geçti gitti. Ortaya koyulan bir şey yok. Kim kaybetti? İzmit kaybetti. Tam tamına 5 yılımız boşuna geçti gitti.
‘KARARLIYIZ VE İNANIYORUZ’
Bakin Cedit konutları yükseliyor. İzmit’imizin değişen yüzünü görmek isteyen ceditte başlayan değişime bakabilirler. Önümüzdeki dönem Allah izin verir sizlerde bizleri seçerseniz bu uyum bu değişimi tüm İzmit’te göreceksiniz. Biz kararlıyız ve inanıyoruz İzmitli vatandaşlarımızı yeniden ‘Gerçek Belediyecilik’ ile buluşturacağız. İzmit’in bir 5 yıl daha kaybetmesi için gece gündüz demeden Cumhur ittifakı olarak güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. “dedi.
.gif)
Siyaset, 29 Şubat 2024 09:31
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
