Fiyat anarşistleri FETÖ’cüdür, dükkanları kapatılmalıdır diyen Bahçeli'ye boş konuşma demek istedi!
Gündem, 22 Şubat 2024 18:00Fatih Portakal, dün akşam canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ateş püskürdü. Bahçeli’nin fiyat anarşistleri FETÖ’cüdür, dükkanları kapatılmalıdır sözlerine tepki gösteren Portakal, elindeki poşeti gösterip ‘sanki yapabilecek’ dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında son yıllarda yaşanan yüksek enflasyonun sebebini fiyat anarşistlerine bağlayarak, “Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları ve evleri kapanmalıdır” ifadelerini kullanmıştı.
Bahçeli’nin bu sözleri sosyal medyada gündem olurken kendisine yönelik en sert tepkilerden birini Fatih Portakal yaptı. Dün akşam Sözcü TV ekranlarındaki canlı yayında tepkisini dile getiren Portakal, elindeki poşeti göstererek, “Çok pragmatik bir öneri, harika bir öneri sanki yapabilecek. Böyle işin kolaycısı, çünkü siyaset de üretmiyor” ifadelerini kullanarak elindeki 200 lira değerindeki pazar poşetini kaldırdı.
“HAYAT PAHALI DEVLET BEY”
Sözlerinin devamında “hayat pahalı Devlet bey” ifadesini kullanan Portakal, Bahçeli’ye şu ifadeleri kullandı: “Devlet Bahçeli’nin bir sözü vardı önceki gün grup toplantısında söyledi bunu! Hani biliyorsunuz Devlet Bahçeli kafasına uymadığı zaman Anayasa Mahkemesi’ni kapatalım der, ne bileyim onu işten atalım der şimdi Danıştay’ı kapatalım filan diyor.
Yani her şeyi kapatmaya çalışan bir zihniyetten bahsediyoruz. Devlet Bahçeli'nin fiyatlar var ya etiketler devamlı devamlı artıyor, hiçbir şey yerinde durmuyor.
‘Fiyat anarşistleri’ dedi onlara bu fiyat anarşistleri de FETÖ'cü dedi. Bunların dükkanlarını evlerini, kapatalım dedi.
Böyle çok pragmatik bir öneri harika bir öneri sanki yapabilecek ve böyle işin kolaycısı çünkü siyaset de üretmiyor” şeklinde konuşan Portakal pazarda yaptıkları 200 liralık alışveriş poşetini göstererek, “İşte biz de bugün pazara gittik ve 200 liralık bir alışveriş yaptık. Hepsi bu poşette ve 200 lira… Torbada ne var diyecek olursanız torbada salatalık var 1 kilo. Bu da domates bu da bir kilo. Burada da 250 gram kadar bir biber var o kadar. Toplam 200 lira” ifadelerini kullandı.
“EKONOMİK KRİZ DEMİYOR”
Türkiye’nin şu anda bir ekonomik kriz geçirmesine rağmen Bahçeli’nin ekonomik kriz lafını kullanmadığını şu sözlerle belirtti: “Şimdi iktidara ve iktidarın destekçisine bakacak olursanız bunlar FETÖ’cü. Yani oradaki adamlar satıcılar FETÖ'cü demeye getiriyor.
Yani hayat pahalı Devlet Bey! ülke şu anda yoksulluk yaşıyor. Yoksunluk yaşıyor. Ekonomik kriz var ama ekonomik kriz demiyor”
Gündem, 22 Şubat 2024 18:00
Yorumlar (0)
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
