Başkan Aygün, Şirin’e destek istedi
Siyaset, 16 Şubat 2024 04:13Derince’de beş yıl boyunca gönül birliği içerisinde görev yaptığı belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Aygün, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin’e destek istedi
GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
Derince Belediyesi’nin yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aygün, beş yıl boyunca ilçeye gönül birliği içerisinde hizmet ettiği belediye personelleriyle bir araya geldi. Yelken Kafe’de düzenlenen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Ayşe Mamat, Züleyha Uslu, Abbas Bayrak, Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Mehmet Gökkaya, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, İşyeri Temsilcileri Özkan Işık, Fatih Özecik ve İshak Kula, belediye daire müdürleri ve Derince Belediyesi çalışanları yoğun ilgi gösterdi.
41 PROJE VAADETTİK, 59 PROJE TAMAMLADIK
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün geride kalan beş yıllık süreçte hizmete sundukları çalışmalar ve projelere dair vurgular da yaptığı konuşması çalışanlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. Konuşması esnasında zaman zaman duygulanan Başkan Aygün, “Doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmenin onurunu yaşadık. 2019 yılında Derince halkına 41 proje yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzün üstüne çıkarak ilçemize 59 proje kazandırdık, 8 projemiz ise halen devam ediyor. 17 tane daha projemizin projelendirmesi ve yeri hazır, sadece finansman ihtiyacı var. Bu projeleri yapmanın arzusu içerisindeydik, nasip olmadı. Bizden sonraki süreçte arkadaşlarımız yapacaktır, ben de kendilerine yardımcı olacağımı söyledim” dedi.
.gif)
BİZLER YİNE SAHADA OLACAĞIZ
Derince’ye hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Başkan Aygün, “Ben koltuğa değil projeleri yapmaya adayım diyordum. Doğduğumuz büyüdüğümüz ilçe burası. Bizler koltuk meraklısı insanlar değiliz. Ben olmasam kıyamet kopar, küstüm gidiyorum demek koltuk meraklısı insanların yapacağı iştir. Eğer dava insanıysanız, ülkenizi seviyorsanız bunu yapmazsınız. Ben 2019 yılında adaylık noktasında İbrahim Şirin kardeşimizi destekledim. Benim o süreçte Büyükşehir aday adaylığım söz konusuydu fakat bana Derince’de görev verildi. Şimdi beş yıl aradan sonra desteklediğim aday İbrahim Şirin yine bizim yerimize devam edecek inşallah. Aynı desteğin kendisine verilmesini sizlerden istiyorum. Biz bu süreçte yine sahada olacağız” dedi.
SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ
Derince Belediyesi çalışanları ile büyük bir aile olarak ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Başkan Aygün, “Çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. Sizler benim ailemsiniz. Kardeşlerimsiniz, evlatlarımsınız bana baba dediniz. Allah razı olsun. İnşallah İbrahim kardeşime de söyledim bu arkadaşlar bana baba dediler sana da abi desinler dedim. Sizden isteğim işinize sahip çıkmanız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi. Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Mehmet Gökkaya ve Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı da yaptıkları konuşmalarda Başkan Aygün’e çalışanlara olan destekleri için teşekkür etti. Program Başkan Aygün’e çalışanların hediye takdimi ve toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.
Siyaset, 16 Şubat 2024 04:13
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
