Kocaeli Taşköprülüler Derneği’nden Balıkçı’ya tam destek
Siyaset, 13 Şubat 2024 08:14Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimi Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı'ya tam destek verdiklerini açıkladı.
Tayfun Balıkçı ve konukları, alkışlar ve sloganlar eşliğinde dernek binasına giriş yaptı. "İşte Tayfun, işte başkan" sloganları, coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Balıkçı'ya hoş geldin konuşması yaparak desteklerini dile getirdi. Tayfun Balıkçı ise, dernek üyelerine teşekkür ederek, seçim sürecinde birlikte çalışacaklarına dair söz verdi.
Kocaeli Milletvekili Harun Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, Kocaeli eski Milletvekili ve İzmit eski Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, Körfez İlçe eski Başkanı Bülent Yıldız, CHP SKM Başkanı Tuğman Kayalı, Körfez Belediye Meclis Üyesi Erkan Uygun, Körfez Bağımsız Milletvekili Fevzi Canbaz, İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, ilçe yönetimi ve teşkilat yönetimi yer aldı.
KOCAELİ TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEK BAŞKANI YASİN SÖNMEZ
Dernek olarak kuruldukları günden beri ilkelerinden ve yerli duruşlarından taviz vermediklerini belirten Sönmez, bu doğrultuda çeşitli bedeller ödediklerini ancak çizgilerini hiç bozmadıklarını ifade etti. Kocaeli Taşköprülüler Derneği'nin her geçen gün büyüdüğünü ve desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Sönmez, Tayfun Balıkçı'ya başarılar diledi.
Kocaeli Taşköprülüler Derneği, Başkan adayı Tayfun Balıkçı'nın ziyareti için büyük bir coşkuyla hazırlıklarını tamamladı. Dernek yönetimi ve üyeler, meşalelerle donatılmış bir şekilde dernek binasının önünde toplandı. CHP yönetimi ve yol arkadaşları da bu önemli ziyarete katılmak için derneğe gelerek desteklerini gösterdiler.
Bu coşkulu karşılama, Tayfun Balıkçı'nın başkan adaylığına olan destek ve güvenin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Dernek üyeleri ve CHP yönetimi, Balıkçı'nın liderlik yeteneklerine inanarak, seçim sürecinde aktif bir şekilde çalışacaklarını belirttiler.
.gif)
Kocaeli Taşköprülüler Derneği, yerli duruşuyla bilinen ve ilkelerinden taviz vermeyen bir dernek olarak tanınıyor. Dernek Başkanı Yasin Sönmez, kuruluşlarından bu yana bu duruşlarını koruduklarını ve hiçbir şekilde geri adım atmadıklarını belirtti. Bu nedenle çeşitli zorluklarla karşılaşsalar da dernek olarak büyümeye devam ettiklerini ifade etti.
Sönmez, Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı'nın da aynı ilkeleri benimsediğini ve yerli duruşunu koruduğunu belirtti. Bu nedenle dernek olarak Balıkçı'ya tam destek verdiklerini açıkladı. Sönmez, Balıkçı'nın belediye başkanlığına seçilmesi halinde Körfez ilçesinin daha da gelişeceğine inandıklarını dile getirdi.
Kocaeli Taşköprülüler Derneği'nin desteğiyle Tayfun Balıkçı'nın seçim kampanyasının daha da güçleneceği ve halkın desteğini kazanacağına inancımız ve güvenimiz tamdır.
TAYFUN BALIKÇI, BAŞKAN YASİN SÖNMEZ VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimine teşekkür etti. Balıkçı, hemşerilerinin desteklerini ve güvenlerini kazanmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
İlk olarak, Tayfun Balıkçı, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine başladı. Sönmez ve yönetiminin, Bu dayanışma ve bağlılık sayesinde, Taşköprülülerin Körfez'de güçlü bir topluluk oluşturduklarını vurguladı.
Balıkçı, Taşköprülüler Derneği'nin Kocaeli'deki Taşköprü kökenli vatandaşların sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarına çözüm üretmek için önemli bir rol oynadığını belirtti. Dernek tarafından düzenlenen etkinlikler ve projeler sayesinde, Taşköprülülerin birbirleriyle iletişim kurarak dayanışma içinde olduklarını ve köylerine olan sevgi ve bağlılıklarını sürdürdüklerini söyledi.
Siyaset, 13 Şubat 2024 08:14
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
