Karamürsel’de İyi Parti’den istifa eden Ahmet Çakmak CHP’ye katıldı
Siyaset, 12 Şubat 2024 06:29İyi Parti Karamürsel teşkilatı için önemli bir isim olan Ahmet Çakmak, partisinden istifa ettikten iki hafta sonra geniş bir katılımla CHP saflarına dahil oldu.
İyi Parti'nin Karamürsel Kurucu Yöneticisi Ahmet Çakmak partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik aldığı kararlar sonrasında partiden istifa etmişti. Bugün 500 kişilik bir grup eşliğinde CHP Karamürsel İlçe Örgütüne gelen Ahmet Çakmak burada gerçekleştirilen törenle CHP’ye katıldı. Karamürsel İlçe Örgütünün gerçekleştirdiği yeni üye katılım törenine CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, İl ve İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
PARTİ ÖRGÜTÜNE MEŞALELER ARASINDA GELDİ
Büyük çoğunluğu Karamürselli gençlerden oluşan yaklaşık 500 kişilik bir grupla parti binasına, gençlerin yaktıkları meşaleler arasında gelen Ahmet Çakmak, CHP Karamürsel İlçe Örgütünde İlçe Başkanı Anıl Aksu ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık tarafından karşılandı. CHP İlçe Örgütü önünde gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını İlçe Başkanı Anıl Aksu yaptı.
.gif)
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI OLDU
İyi Partiden istifa ederek CHP saflarına katılan ve Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan Ahmet Çakmak’ın CHP’den belediye meclis üyesi adayı olacağı ifade edildi. “Karamürsel’in gençleri Ahmet Abimizin Yanındayız” sloganları arasında kürsüye çağrılan Ahmet Çakmak; “Tüm yaşamımı Karamürsel’de geçirmiş olmanın verdiği gururla inşallah Ahmet Başkanımızla birlikte Karamürsel’e sosyal belediyeciliği getirecek ve çok güzel işler yapacağız” dedi.
CHP’YE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI
Ahmet Çakmak’ın rozetini CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı taktı. Ahmet Çakmak’ın CHP saflarına katılmasıyla birlikte bir çok kişide CHP’ye üye oldu. Partiye yeni katılanların rozetleri parti yöneticileri tarafından takıldı.
Siyaset, 12 Şubat 2024 06:29
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
