AKP İzmit adayı Tutuş: Seçimi kaybetme endişemiz yok
Siyaset, 10 Şubat 2024 22:42AK Parti İzmit Belediye Başkanı Muharrem Tutuş, Bekirdere Mahallesi'nde yoğun ilgi gördü. Tutuş, seçimi kaybetme endişemiz yok dedi.
AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Programları kapsamında saha programlarına devam eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Bekirdere Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Adayı Tutuş, gerçekleştirdiği ziyaret programında yoğun ilgi gördü. Sabah namazı ile başlayan ve gece saatlerine kadar devam eden programlarda; Başkan Adayı Tutuş'a AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş eşlik etti.
"SEÇİMİ KAYBETME GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ, ENDİŞEMİZ YOK"
Gerçekleşen programlarda konuşan Başkan Adayı Tutuş: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, İzmit'te Cumhur ittifakı olarak aldığımız oy oranı yüzde 52. İzmit'te adayını, hizmetini, beyannamesini, takdir ettiği, beğendiğinde 'ben Cumhur İttifakına oy veririm' diyen yüzde 52'lik vatandaşımız var. Bizim seçimi kaybetme gibi bir düşüncemiz, endişemiz yok. Ben, önümüzdeki seçimlerde; aldığımız oyu nasıl yükseltilir, onu düşünüyorum. Yüzde 52'nin üzerine, sizlerinde gayreti ile bizlerinde gayretleri ile bu zamana kadar İzmit'te alınmayan oyu alarak İzmit'te vatandaşlarımızı yarım kalmış hizmetlerle buluşturarak, yeni , yine, yeniden kavuşturmak istiyorum.
"İZMİT'İN ÇOCUKLARI İLE BU KENTİ YÖNETMEYE TALİP OLDUK"
Sizlerin desteği ve Allah’ın da izniyle, inşaallah 31 Mart'ta İzmit’in çocukları ile bu kenti yönetmeye talip olduk. Tahir Başkanımızda söylediği gibi, 'Kocaelispor süper lige, Muharrem Tutuş Belsa’ya' inşallah. Sözde değil, özde bir şekilde, İzmit Belediye Başkanı olarak ne gerekiyorsa hep beraber oturup konuşarak birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Bugün Bekirdere'de görüştüğümüz hemşerilerimizin gözündeki ışıltı, bizi gördüklerinde kucaklamaları, gerçekten seçim bir tarafa, 15 yıldır geriye doğru baktığımda bu bölgenin bir çocuğu olarak insan biriktirdiğimi, kardeşler biriktirdiğimi, bizlere büyüklük yapan abiler biriktirdiğimi gördüm. Bu da bana yeter” dedi.
.gif)
Siyaset, 10 Şubat 2024 22:42
Yorumlar (0)
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
