Yeniden aday ilan edilen Başkan Söğüt’e coşkulu karşılama
Siyaset, 04 Şubat 2024 21:46Yeniden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şener Söğüt için ilçede karşılama töreni yapıldı. Meşalelerle gecenin aydınlandığı Körfez’de coşkuya vurgu yapan Başkan Söğüt, “31 Mart’ın provasını yapıyoruz. Hep birlikte 31 Mart’ta da zaferimizi yine burada kutlayacağız” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yeniden adaylığını kutlamak için AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmaya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, il yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Başkan Aday Adayları ve eski Belediye Başkanı İsmail Baran da katılanlar arasındaydı. Meşaleler eşliğinde İlçe Binası önüne gelen Başkan Söğüt, tek tek tebrikleri kabul etti.
KÖRFEZ’DE ZAFERİ TAÇLANDIRACAĞIZ
Buluşmada ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan konuşma gerçekleştirdi. Başkan Okudan, “Bugün burada bu güzel kalabalığa bakınca’; Körfez’de Başkanımızın ne kadar güzel işler yaptığının özetini görebiliyoruz. Bugünden sonra da tüm kadrolarımız ile sahada olacağız ve yeniden Cumhur İttifakı’nın zafer bayrağını Körfez’de göndere çekeceğiz” ifadelerini kullandı. Okudan’ın ardından da MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu konuşma gerçekleştirdi.
“EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”
Doğan Bekiroğlu da konuşmasında, “Türkiye yüzyılının ikinci büyük adımda. 31 Mart seçimleridir. Bu seçimlerde en büyük projesi siz değerli vatandaşlarımızdır. İnanıyorum ki sahada omuz omuza olduğumuz Şener Söğüt Başkanımızı en yüksek oyla seçtireceğiz. Biz de Cumhur İttifakı’na inanmış kadrolarız. Bu ruh ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI OLARAK CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk de konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Canla başla hep beraber bir olarak Körfez’i yeniden alacağız” ifadelerini kullandı. Gençlerin meşalelerle adeta Körfez’i aydınlattığı gecede sloganlar eşliğinde mikrofonu alan Başkan Şener Söğüt, “Bu akşam Körfez ayrı bir güzel. Mutluyuz, sevinçliyiz ve coşkuluyuz. Bu coşkumuzu da 31 Mart’a kadar devam ettireceğiz” dedi.
.gif)
31 MART’IN PROVASI
31 Mart akşamı da coşkuyu ikiye katlayacaklarını ve zaferi yine burada kutlayacaklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü ile yolu çıktık ve ilk günkü aşkla yola devam ediyoruz. Çok şükür sokağa çıktığımızda da vatandaşımızdan teveccüh görüyoruz.
SAHADA OLACAĞIZ, KAZANACAĞIZ
Cumhur İttifakı olarak da 31 Mart’a kadar her zaman olduğu gibi sahada olacağız, çalışacağız. Teşkilatlarımızla, ülkücü kardeşlerimizle, alperenlerimizle bir olacağız, Körfez’de seçimi kazanacağız. Buna inancımız tam” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da, birlik beraberlik vurgusu yaptı.
COŞKU VE HEYECAN DOLU GECE
Milletvekili Veysel Tipioğlu, “İlçemizin 10 tane saygıdeğer aday adayımız vardı. Bir adayımızın etrafında kenetlenmek suretiyle bu ülkeye hizmet için el ele olacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Gençlik Kolları üyeleri sloganlarla zafer öncesi adeta prova yaparken, Başkan Söğüt de tebrikleri kabul etti.
Siyaset, 04 Şubat 2024 21:46
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
