Yeniden aday ilan edilen Başkan Söğüt’e coşkulu karşılama
Siyaset, 04 Şubat 2024 01:48Yeniden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şener Söğüt için ilçede karşılama töreni yapıldı. Meşalelerle gecenin aydınlandığı Körfez’de coşkuya vurgu yapan Başkan Söğüt, “31 Mart’ın provasını yapıyoruz. Hep birlikte 31 Mart’ta da zaferimizi yine burada kutlayacağız” dedi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yeniden adaylığını kutlamak için AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmaya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, il yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Başkan Aday Adayları ve eski Belediye Başkanı İsmail Baran da katılanlar arasındaydı. Meşaleler eşliğinde İlçe Binası önüne gelen Başkan Söğüt, tek tek tebrikleri kabul etti.
KÖRFEZ’DE ZAFERİ TAÇLANDIRACAĞIZ
Buluşmada ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan konuşma gerçekleştirdi. Başkan Okudan, “Bugün burada bu güzel kalabalığa bakınca’; Körfez’de Başkanımızın ne kadar güzel işler yaptığının özetini görebiliyoruz. Bugünden sonra da tüm kadrolarımız ile sahada olacağız ve yeniden Cumhur İttifakı’nın zafer bayrağını Körfez’de göndere çekeceğiz” ifadelerini kullandı. Okudan’ın ardından da MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu konuşma gerçekleştirdi.
“EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”
Doğan Bekiroğlu da konuşmasında, “Türkiye yüzyılının ikinci büyük adımda. 31 Mart seçimleridir. Bu seçimlerde en büyük projesi siz değerli vatandaşlarımızdır. İnanıyorum ki sahada omuz omuza olduğumuz Şener Söğüt Başkanımızı en yüksek oyla seçtireceğiz. Biz de Cumhur İttifakı’na inanmış kadrolarız. Bu ruh ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI OLARAK CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk de konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Canla başla hep beraber bir olarak Körfez’i yeniden alacağız” ifadelerini kullandı. Gençlerin meşalelerle adeta Körfez’i aydınlattığı gecede sloganlar eşliğinde mikrofonu alan Başkan Şener Söğüt, “Bu akşam Körfez ayrı bir güzel. Mutluyuz, sevinçliyiz ve coşkuluyuz. Bu coşkumuzu da 31 Mart’a kadar devam ettireceğiz” dedi.
.gif)
31 MART’IN PROVASI
31 Mart akşamı da coşkuyu ikiye katlayacaklarını ve zaferi yine burada kutlayacaklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü ile yolu çıktık ve ilk günkü aşkla yola devam ediyoruz. Çok şükür sokağa çıktığımızda da vatandaşımızdan teveccüh görüyoruz.
SAHADA OLACAĞIZ, KAZANACAĞIZ
Cumhur İttifakı olarak da 31 Mart’a kadar her zaman olduğu gibi sahada olacağız, çalışacağız. Teşkilatlarımızla, ülkücü kardeşlerimizle, alperenlerimizle bir olacağız, Körfez’de seçimi kazanacağız. Buna inancımız tam” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt’ün ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da, birlik beraberlik vurgusu yaptı.
COŞKU VE HEYECAN DOLU GECE
Milletvekili Veysel Tipioğlu, “İlçemizin 10 tane saygıdeğer aday adayımız vardı. Bir adayımızın etrafında kenetlenmek suretiyle bu ülkeye hizmet için el ele olacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Gençlik Kolları üyeleri sloganlarla zafer öncesi adeta prova yaparken, Başkan Söğüt de tebrikleri kabul etti.
Siyaset, 04 Şubat 2024 01:48
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
