Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz Kandıra’da da 13 aileye misafir oldu
Gündem, 03 Şubat 2024 13:02Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Kandıra’da 13 aileye misafir oldu.
Toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşların gönüllerini almak, devletin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanların gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için çana gösteren Kocaeli Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kandıra ilçesinde bugün; 1 şehit yakını, 1 yaşlı-engelli, 6 yaşlı, 2 yetim /öksüz, 3 ihtiyaç sahibi dar gelirli aile olmak üzere 13 aileyi evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Yavuz çifti, talepleri yerinde inceleyerek dertleriyle hemhal oldular. Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklar ile bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdiler.
.gif)
ŞEHİDİMİZİN BABA OCAĞINA MİSAFİR OLDULAR
Kandıra ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretlerinin devamında şehit Pyd. Çvş. Ahsen Budak ‘ın baba ocağına misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, hayır dualarını aldılar.
Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan şehidimizin ailesi, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.
YAVUZ ÇİFTİ KOCAELİ’DE 2444 AİLEYLE HEMHAL OLDULAR
2020 yılında Kocaeli’de göreve başladığı günden itibaren de kimsesizlerin kimi olma ilkesini devam ettirerek kapı kapı Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve kıymetli eşi Selda Yavuz bugüne kadar 261 şehit ailesi,442 gazi ailesi,126 öksüz/yetim aile, 397 engelli aile, 275 yaşlı aile, 937 ekonomik yoksunluk çeken aile ve farklı sebeplerden ihtiyacı olan 6 aileyle beraber toplam 2444 haneyle hemhal oldular, gönül köprüleri kurdular.
Gündem, 03 Şubat 2024 13:02
Yorumlar (0)
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
