Hüseyin Baş: Yazıklar olsun!
Siyaset, 24 Ocak 2024 20:25BTP lideri Hüseyin Baş’tan İsveç’in NATO üyeliğine evet diyen partilere tepki.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün TBMM'de onaylanmasına tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BTP lideri ifadeleri şu kullandı; "Ey muhafazakârlar, Kur'an-ı Kerim yakılmasına müsaade eden İsveç'e evet dediniz. Ey milliyetçiler, PKK'ya destek veren İsveç'e evet dediniz. Ey Atatürkçüler, Türkiye Cumhuriyeti'ne aleni düşmanlık yapan İsveç'e evet dediniz. Yazıklar olsun…" “Balon patladı”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş bir diğer paylaşımında ise “İsveç konusunda balon olduklarını söylemiştim. Bugün balon patladı. İçinden sadece hava çıktı” notuyla bir video paylaştı. Hüseyin Baş, iktidarın İsveç konusunda ortaya koyduğu tavrı eleştirdiği videoda şu ifadeleri kullandı;
AB kartından sonuç alınabilecek mi? "İsveç'in NATO'ya katılma hususu bir yıldır aşkın süredir gündemde olan bir husus. Biz bu süreç içerisinde Avrupa Birliği diye bir şey söyledik mi? Söylemedik! Ama bir anda Avrupa Birliği diye bir şey çıktı ortaya.
Biz Avrupa Birliği'ne girebilelim diye İsveç'in NATO müzakerelerine bir şart koymadık. Biz millet çok ses çıkarmasın diye insanları uyuşturabilmek adına hükümetimiz İsveç'i de NATO'ya almanın bir yolu olarak Avrupa Birliği kartını ortaya attı. Peki bu karttan bir sonuç alabilecek mi, alamayacak!
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar ! Ne diyor sayın Cumhurbaşkanımız, '50 yılı aşkındır Avrupa Birliği kapısında bekletilen ülkemiz…' 50 yılı aşkındır kapıda bekletiliyor olman sana bir şey ifade ediyor mu? İnsan anlamaz mı, almıyor adam seni. Hani bir kızı istemeye gider adamın biri, vermezler. Adam anlamaz ikinciye gider 'çikolatayı eksik getirmişiz' ikincide yine vermezler. Üçüncüye gider yine vermezler. Ama 50 sefer bir kız evine gidip kız istendiğinde kızı sana vermiyorlarsa olay artık dayanabilirsen dayan Ali Cabbar'a döner. Nitekim Avrupa Birliği'nin bu durumdan bile haberi yok. Avrupa Birliği yarın çıkıp şunu diyebilir; 'Ya ben ne alaka… Siz NATO'da ne yapıyorsunuz yapın, bizi niye karıştırıyorsunuz' diyebilirler.
Siyaset, 24 Ocak 2024 20:25
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
