Hüseyin Baş: Yazıklar olsun!
Siyaset, 24 Ocak 2024 12:05BTP lideri Hüseyin Baş’tan İsveç’in NATO üyeliğine evet diyen partilere tepki.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün TBMM'de onaylanmasına tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BTP lideri ifadeleri şu kullandı; "Ey muhafazakârlar, Kur'an-ı Kerim yakılmasına müsaade eden İsveç'e evet dediniz. Ey milliyetçiler, PKK'ya destek veren İsveç'e evet dediniz. Ey Atatürkçüler, Türkiye Cumhuriyeti'ne aleni düşmanlık yapan İsveç'e evet dediniz. Yazıklar olsun…" “Balon patladı”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş bir diğer paylaşımında ise “İsveç konusunda balon olduklarını söylemiştim. Bugün balon patladı. İçinden sadece hava çıktı” notuyla bir video paylaştı. Hüseyin Baş, iktidarın İsveç konusunda ortaya koyduğu tavrı eleştirdiği videoda şu ifadeleri kullandı;
AB kartından sonuç alınabilecek mi? "İsveç'in NATO'ya katılma hususu bir yıldır aşkın süredir gündemde olan bir husus. Biz bu süreç içerisinde Avrupa Birliği diye bir şey söyledik mi? Söylemedik! Ama bir anda Avrupa Birliği diye bir şey çıktı ortaya.
Biz Avrupa Birliği'ne girebilelim diye İsveç'in NATO müzakerelerine bir şart koymadık. Biz millet çok ses çıkarmasın diye insanları uyuşturabilmek adına hükümetimiz İsveç'i de NATO'ya almanın bir yolu olarak Avrupa Birliği kartını ortaya attı. Peki bu karttan bir sonuç alabilecek mi, alamayacak!
Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar ! Ne diyor sayın Cumhurbaşkanımız, '50 yılı aşkındır Avrupa Birliği kapısında bekletilen ülkemiz…' 50 yılı aşkındır kapıda bekletiliyor olman sana bir şey ifade ediyor mu? İnsan anlamaz mı, almıyor adam seni. Hani bir kızı istemeye gider adamın biri, vermezler. Adam anlamaz ikinciye gider 'çikolatayı eksik getirmişiz' ikincide yine vermezler. Üçüncüye gider yine vermezler. Ama 50 sefer bir kız evine gidip kız istendiğinde kızı sana vermiyorlarsa olay artık dayanabilirsen dayan Ali Cabbar'a döner. Nitekim Avrupa Birliği'nin bu durumdan bile haberi yok. Avrupa Birliği yarın çıkıp şunu diyebilir; 'Ya ben ne alaka… Siz NATO'da ne yapıyorsunuz yapın, bizi niye karıştırıyorsunuz' diyebilirler.
Siyaset, 24 Ocak 2024 12:05
Yorumlar (0)
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
