En düşük emekli maaşını asgari ücret yapmadan karşıma gelme
Siyaset, 22 Ocak 2024 05:41Erdoğan'ın 'DEM Parti' açıklamalarına sert yanıt veren CHP lideri Özgür Özel, “Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyoruz. Tutturmuş bir DEM. DEM’i bırak da artık biraz zamma bak. En düşük emekli maaşını asgari ücret yapmadan karşıma gelme. Seninle muhatap olmuyorum” dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in ölüm yıl dönümü nedeniyle yarın Tunceli’de yapılacak anma törenine katılacak.
Özel, Tunceli ziyareti öncesi bugün geldiği Elazığ Havalimanı’nda kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti. Özel, şunları söyledi:
"İLKELİ SİYASETİMİZLE VARIZ”
*Rahmetli Kamer abi sağlığındayken Meclis’te onun hep yanındaydık. Ölümünden çok kısa süre önce Veli Ağbaba ile bana ‘Seneye ben olmam. Bakalım ne yapacaksınız’ dedi. Biz de dedik ki ‘Sen olmasan da biz senin yanında oluruz. Biz seni yalnız bırakmayız’ dedik.
*2016 yılının Ocak ayından beri hem Veli Ağbaba hem Nurettin Demir hem de o dönem, bu dönem milletvekillerimiz sürekli Kamer ağabeyin ölüm yıl dönümlerinde Tunceli’de Nazımiye’de mezarı başında oluyoruz.
*Bu sene de buraya bu kez CHP sıfatıyla geldim. Sizler Elazığ’da bizi il başkanımız, ilçe başkanlarımızla hem Elazığ’ın hem Malatya’nın, CHP’nin kıymetli başkanlarıyla, yöneticileriyle birlikte bizi karşıladınız.
*Sıcak ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Biz siyasette Kamer Genç gibi dürüst, korkusuz ve söylediği sözü zamana bırakan ama hiçbir zaman haksız çıkmayan ilkeli siyasetimizle varız. Sizlerle birlikteyiz. Rahmetli Kamer abimizle, bütün CHP’lilerle, Tuncelilerle, Elazığlılarla gurur duyuyoruz.
"EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINI ASGARİ ÜCRET YAPMADAN KARŞIMA GELME"
*Bu güzel karşılamadan dolayı minnet duygularımı ifade ederken bundan sonra da hep birlikte olacağız. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyoruz. Sürekli polemik yapmak, kavga çıkarmak, olmadık yalanlarla, iftiralarla partimizi, bizi bir araya getirmek istiyor. İstiyor ki onla kavga edelim.
*Erdoğan, bizim kavgamız yoksullukla, açlıkla, insanların düştüğü durumladır. Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz vardır. Sen başta emekliler olmak üzere, emekçileri ve emeklileri büyük sıkıntı içinde bıraktın. Elazığ’dan sesleniyoruz. Erdoğan, milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam, zam.
*Tutturmuş, bir DEM, DEM, DEM. CHP ayrı bir parti, o söylediği DEM Partisi ayrı bir parti. Bize ziyarete geldiler. Dedik ki ‘Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde.’ CHP’nin, milletin görmediği hiçbir anlaşması, angajmanı, hiç kimseyle bir ilişkisi yok. Herkes gözler önünde.
*Ancak tutturmuş bir DEM. DEM’i bırak da artık biraz zamma bak. 10 bin lira yaptığın emekli maaşı kimseye yetmiyor. Önce sen zammı ver. Emekliye en az bir asgari ücret ver. Ondan sonra gel bizimle uğraş. Bana diyorsun ki ‘Özgür Efendi.’ Efendiliğimi bozmadan sana sesleniyorum. Millet aç, yoksul. En düşük emekli maaşını asgari ücret yapmadan karşıma gelme. Seninle muhatap olmuyorum.
“ELAZIĞ BELEDİYESİ’Nİ BİR PARTİNİN BELEDİYESİ OLMAKTAN ÇIKARALIM"
*İyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyoruz. Hep birlikte çalışıp 31 Mart’ta önemli bir başarı elde etmek istiyoruz. Elazığ’da 31 Mart için son derece çalışkan, yakışıklı, Elazığ’a yakışır partimizin önceki dönem il başkanı adayımız.
*Ona sahip çıkmanızı bekliyorum. Milletvekilimiz Gürsel Erol, önceki dönemki il başkanınız, şimdiki belediye başkan adayımız ve il başkanımızla beraber hepinizden beklentim şudur. Nisan ayında Elazığ Belediyesi’ne bir acı kahvenizi içmeye gelmek istiyorum.
*Belediyeyi kazanın, hep birlikte gelelim. Elazığ Belediyesi’ni bir partinin belediyesi olmaktan çıkarıp, Elazığ’ın belediyesi yapalım. O güne kadar hepinize başarılar diliyorum. Elazığ Belediyesi’ni kazanacağız. Tarih yazacağız.
Siyaset, 22 Ocak 2024 05:41
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
