Yozgatlıların gecesinde testiler kırıldı!
Gündem, 21 Ocak 2024 01:42Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sivil Topluk Kuruluşlarına yönelik yapılan Buluşma Programlarından biri daha yapıldı. Kocaeli’nde bulunan Yozgatlılar; ‘Sürmeli Buluşması, Testi Kebabı’ programında bir araya geldiler.
İzmit Seka Park Alanı’nda gerçekleştirilen programa; Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Büyükakın, ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt katıldı. Ayrıca Sivil toplum kuruluşlarının katılım sağladığı programda, Yozgat Yöresinin en ünlü sanatçılarından biri konumunda bulunan Mustafa Tatlıtürk, söylediği Bozlak havalarıyla katılımcıları coşturdu. Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Salih Ata gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajı verdi; katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya geldiklerini, Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti ve düzenlenen bu programda da Yozgatlılarla bir araya gelmekten büyük gurur duyduklarını söyledi.
.gif)
“TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”
Derneklerin afet ve seferberlik anında organize olabilmek adına çok önemli olduğunu söyleyen Büyükakın, “Kahramanmaraş depremleri olduğunda biz bunu çok iyi gördük. Bu şehrin güzel insanları yardım olup o bölgeye yağdılar. Kurmuş olduğunuz bu birliktelik, milli mücadele zamanlarında, afet zamanlarında, topyekûn seferber olmamız gerektiğinde bizi ayakta tutan gerçek güçtür. Bu yüzden sivil toplum kuruluşlarını, bu milleti bir arada tutan ve zor zamanların üstesinden gelmek için vazgeçilmez yapılar olarak görmeliyiz. Büyükşehir belediyesi olarak bir arada olun, bir arada kalın diye elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“ÜST KİMLİK OLUŞUYOR”
Sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğinin öneminin altını çizen Başkan Büyükakın, “Bu bize üst kimlik oluşturmamız için de imkân sağlıyor. Diğer illerin de dernek başkanları şu an burada. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığımız bütün bu yapıları birbiriyle tanış hale getirdi. Bir afetle karşı karşıya kaldığımızda bu yapı hızla organize oluyor” dedi.
Milletvekili Veysel Tipoğlu ise birlik ve beraberlik mesajı vererek; terörün kökünün mutlak suretle kazınacağını söyledi, terör olaylarının nedeninin ülkemizin kalkınmasını istemeyen dış güçlerin piyonları tarafından yapıldığını belirtti. Daha sonra Yozgat’ın milli yemeklerinden biri olan Testi Kababı, katılımcılara ikram edildi. Görsel ve sembol olarak testiler; katılımcı protokol tarafından kırıldı.
Gündem, 21 Ocak 2024 01:42
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
