Yozgatlıların gecesinde testiler kırıldı!
Gündem, 21 Ocak 2024 16:10Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sivil Topluk Kuruluşlarına yönelik yapılan Buluşma Programlarından biri daha yapıldı. Kocaeli’nde bulunan Yozgatlılar; ‘Sürmeli Buluşması, Testi Kebabı’ programında bir araya geldiler.
İzmit Seka Park Alanı’nda gerçekleştirilen programa; Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Büyükakın, ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt katıldı. Ayrıca Sivil toplum kuruluşlarının katılım sağladığı programda, Yozgat Yöresinin en ünlü sanatçılarından biri konumunda bulunan Mustafa Tatlıtürk, söylediği Bozlak havalarıyla katılımcıları coşturdu. Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Salih Ata gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajı verdi; katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya geldiklerini, Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti ve düzenlenen bu programda da Yozgatlılarla bir araya gelmekten büyük gurur duyduklarını söyledi.
.gif)
“TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”
Derneklerin afet ve seferberlik anında organize olabilmek adına çok önemli olduğunu söyleyen Büyükakın, “Kahramanmaraş depremleri olduğunda biz bunu çok iyi gördük. Bu şehrin güzel insanları yardım olup o bölgeye yağdılar. Kurmuş olduğunuz bu birliktelik, milli mücadele zamanlarında, afet zamanlarında, topyekûn seferber olmamız gerektiğinde bizi ayakta tutan gerçek güçtür. Bu yüzden sivil toplum kuruluşlarını, bu milleti bir arada tutan ve zor zamanların üstesinden gelmek için vazgeçilmez yapılar olarak görmeliyiz. Büyükşehir belediyesi olarak bir arada olun, bir arada kalın diye elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“ÜST KİMLİK OLUŞUYOR”
Sivil toplum kuruluşlarının birlikteliğinin öneminin altını çizen Başkan Büyükakın, “Bu bize üst kimlik oluşturmamız için de imkân sağlıyor. Diğer illerin de dernek başkanları şu an burada. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığımız bütün bu yapıları birbiriyle tanış hale getirdi. Bir afetle karşı karşıya kaldığımızda bu yapı hızla organize oluyor” dedi.
Milletvekili Veysel Tipoğlu ise birlik ve beraberlik mesajı vererek; terörün kökünün mutlak suretle kazınacağını söyledi, terör olaylarının nedeninin ülkemizin kalkınmasını istemeyen dış güçlerin piyonları tarafından yapıldığını belirtti. Daha sonra Yozgat’ın milli yemeklerinden biri olan Testi Kababı, katılımcılara ikram edildi. Görsel ve sembol olarak testiler; katılımcı protokol tarafından kırıldı.
Gündem, 21 Ocak 2024 16:10
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
