CHP Gebze’de Nail Çiler adaylıktan çekildi
Siyaset, 18 Ocak 2024 18:32CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler Gebze Belediye Başkan Adayı ilan edilmişti. Çiler sağlık sorunları nedeniyle çekildiği bilgisini, verdi.
Nail Çiler’in aynı konuyla ilgili yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
10 Ocak 2024 tarihli MYK ve PM toplantımız sonucunda Gebze Belediye Başkan Adaylığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu önemli göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize ve Parti Meclisimize şükranlarımı sunuyorum. Her zaman desteklerini hissettiğim İl Başkanımız Bülent Sarı, İlçe Başkanımız Gökhan Orhan, Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko’ya teşekkür ediyorum.
Adaylığımın açıklanmasının ardından şahsıma teveccüh göstererek beni onurlandıran, Gebze basını ve kıymetli Gebze halkına da yürekten teşekkür ediyorum. Bu göreve layık görülmem sonrasında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile aşağıda detaylarını paylaştığım kapsamdaki görüşmelerim devam ettiğinden ötürü açıklama yapmak için kamuoyunu bekletmek zorunda kaldığım için de üzgünüm.
Yakın geçmişten bugüne dek bazı sağlık sorunları yaşamam sebebiyle; doktorlarımın sağlığımın yoğun ve tempolu bir seçim çalışmasına el vermediği kanaatine varması üzerine bu durumu Sayın Genel Başkanımıza aktardım ve bu onurlu görevden affımı talep ettiğimi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ilettim.
Genel Başkanımız bu talebimi olumlu karşılamış ve Gebze Belediye Başkan Adaylığından af talebimi kabul etmişlerdir. Gebze’nin hak ettiği değere kavuşması için elimden gelen her şeyi yapacağımdan hiçbir Gebzeli hemşerim şüphe duymasın ancak Gebze Belediye Başkanlığına sağlığım el vermediği için aday olamıyorum.
Sağlıklı ve kapsamlı bir şekilde yürütemeyeceğim seçim sürecinde, aday olmak en başta Gebzeli hemşerilerime karşı büyük bir haksızlık olacaktır.
Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize ve Parti Meclisimize teşekkür ediyor, partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gebze’de ve tüm Türkiye’de yerel seçimlerde seçimi kazanması için elimden gelen tüm gücümle çalışacağımı siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyumuzun bilgisine sunuyorum.
Siyaset, 18 Ocak 2024 18:32
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
