Körfez’i gururlandıran yüzücü
Spor, 13 Ocak 2024 18:55Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri Edirne’de yapıldı. Edirne Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen organizasyona 28 şehrimizden 83 kulübün 142’si bayan 232’si erkek toplam 374 sporcu ile mücadele ettiği yarışlar kıyasıya çekişmeli geçti. 3 gün süren yarışların açılış günü Edirne Valisi Yunus Sezer de yarışları izledi.
Hafta içinde Edirne’de düzenlenen Yıldızlar, Gençler, Büyükler Milli Takım Belirleme Yarışmalarına ilimizden Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden Fatih Emre Kartal katıldı. Kartal, 1.500 metre serbestte de 15 Yaş Türkiye altıncısı ve 800 metre serbestte de 15 Yaş Türkiye sekizincisi oldu.
Körfez Gençlerbirliği SK Yüzme Başantrenörü A.Samet Işık; “sporcumuz Fatih Emre Kartal sezon boyunca elde ettiği başarılarına yenisini Edirne’de yapılan seçmelerde ekledi. Çok genç olmasına rağmen çok sayıda tecrübeli ve zorlu rakibi arasında 1.500 metre serbest stilde Türkiye altıncısı, 800 metre serbest stilde de Türkiye sekizincisi olarak önemli dereceler yaptı.
.jpg)
BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Sporcumuzun kısa sürede büyük gelişim göstermesi geleceğe umutla bakmamıza vesile olmuştur. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çok yakında daha büyük başarılı sonuçları almaya başlayacağız. Başta sporcumuzu, ailesini, ekibimi ve bize ve sporcularımıza her zaman destek olan yanımızda olan ve imkânlar sunan Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e çok teşekkür ediyorum.
ŞUBAT AYINDA ÖNEMLİ PROGRAM
Sporcularımız da bu destekleri aldıkları başarılı sonuçlar ve örnek sporcu modeli olarak karşılığını veriyorlar. Önümüzde Şubat 2024 tarihinde ilimizde Açık Su Milli Takım Seçmesi olacak. Fatih Emre Kartal o müsabakalarda da 7.500 metre ve 10.000 metre yüzecek orada öncelikle kamp kadrosuna ardından da yaş grubunda, Multinationel-Comen Cup kadrosuna seçilmek için mücadele edeceğiz” diyerek açıklamalarda bulundu.
Spor, 13 Ocak 2024 18:55
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
