Hürriyet, Çınar Satın Alma Uygulaması’nı esnaflara anlattı
Gündem, 10 Ocak 2024 16:08İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bir araya geldiği esnaflara Çınar Satın Alma Uygulaması’nı anlattı. Satın alımların daha şeffaf bir şekilde yapıldığına vurgu yapan Hürriyet, “Esnaflarımız belediyeye gelmeden, el müdahalesi olmadan doğrudan teminlere teklif sunabilir” dedi.
İzmit Belediyesinin öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Çınar Satın Alma Uygulaması, doğrudan teminlerin daha şeffaf bir şekilde yapılmasını sağlarken küçük esnafların da kolay bir şekilde satın alma sürecine dahil olmasını sağlıyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentin gelişimi ve refahı için emek veren esnafla düzenlenen 'Esnaf Buluşmaları'nda, Çınar Satın Alma Uygulaması’nı anlattı.
“PROFESYONEL BİR UYGULAMA”
Başkan Hürriyet, “İhalelerimiz internet üzerinden herkese açık bir şekilde yapılıyor. Tüm ihaleleri canlı yayınlıyoruz. Doğrudan teminlerde de küçük esnaf teklif vermek istiyor. Hizmetin hızlı yapılması gerektiği için doğrudan teminlerde herkese ulaşmak kolay olmuyor. Daha şeffaf olmak ve küçük esnafın da belediyeyle iş yapabilmesini kolaylaştırmak için Çınar Satın Alma Uygulaması yaptık. Bütün marka hakkı bize ait. Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün yazdığı profesyonel bir uygulama.
“ESNAFIMIZ İNTERNET ÜZERİNDEN TEKLİFİNİ SUNABİLİR”
Doğrudan teminle satın almalarımızın hepsi Çınar Satın Alma Uygulaması ile birlikte internet üzerinden yapılıyor. Bize kayıt yaptıran esnaflarımıza alanlarında yapılacak alımlarda uygulama üzerinden mesaj gidiyor. Esnaflarımız belediyeye gelmeden, el müdahalesi olmadan şeffaf bir şekilde teklif sunabiliyor. Esnafımız internet üzerinden teklifini sunabilir. Uygulamaya girdiğinizde işlemleri detayları bir şekilde görebilirsiniz. Bütün satın alımlarımızı daha da şeffaflaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.
.jpg)
Gündem, 10 Ocak 2024 16:08
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
