Tavşancıl TOKİ 1. etap konutları hızla yükseliyor
Gündem, 09 Ocak 2024 03:01Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavşancıl Mahallesi’nde başlatılan TOKİ Konutları 1. etap hızla yükseliyor.
Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir koordinesinde 3 etap çalışmaları başlatılmıştı. 2021 yılında başlatılan çalışmalar sonrası TOKİ tarafından başlatılan 20 bloktan oluşacak 1. etap 651 konut, 12 dükkan inşaatı hızlı şekilde devam ediyor. Tavşancıl ’da 488 hektar alanda yapımına başlanan inşaat çalışmaları 650 günde tamamlanacak.
Dilovası’nda büyük bir dönüşümün yaşandığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz toplu konut projemiz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz’in girişimleriyle Tavşancıl’da hayat buluyor. TOKİ tarafından kentsel dönüşüm ve gelişim projesi çerçevesinde inşa edilecek yatay mimarili, mahalle kültürünü yansıtan depreme dayanıklı, 651 konut ve 12 dükkan projemiz hızla ilerliyor. Geçtiğimiz şubat ayında inşaatına başlanan TOKİ konutlarımız 1. etap çalışması hızla ilerlerken diğer taraftan daha sonra yapılacak olan yeni TOKİ konutları 2. etap kamulaştırma çalışmaları tamamlandı, proje çalışmaları devam ediyor. 3. etabın kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Dilovası’na yakışır yeni modern TOKİ konutları projesiyle birlikte ilçemizde büyük dönüşüm yaşanıyor. İlçemizdeki vatandaşlarımız sağlıklı ve güvenli yapılarla birlikte sosyal donatıları olan ve yaşam kalitesi yüksek konutlarda yaşayacak" dedi.
.gif)
Gündem, 09 Ocak 2024 03:01
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
