Tavşantepe’den Şehir Hastanesi’ne bağlantı yolu
Genel, 08 Ocak 2024 01:38İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Tavşantepe Mahallesinde gerçekleştirdiği Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan Meclis Üyesi Devrim Bal; “Mahallesi sakinleri yanı başlarındaki hastaneye gitmek için farklı yollar deniyorlardı. Bu açıdan böyle bir çözüm yolu bulmamız çok önemli” dedi
Vatandaşların konforunu düşünen İzmit Belediyesi, onların taleplerine hızlı bir şekilde karşılık vermeye devam ediyor. Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda hızlı bir şekilde harekete geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehir Hastanesi’ne ulaşmak için kullanılan toprak yolun iyileştirilmesi için çalışmalara başladı. Bölgede yapılan çalışmaları Başkan Fatma Kaplan Hürriyet incelerken İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal’da Hürriyet’e eşlik etti.
“MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK ÇİLE ÇEKTİ”
Söz konusu çalışma ve belediyenin diğer faaliyetleri ile ilgili bilgi veren İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal, “Şehir Hastanesi bu bölgeye yapılırken mahalle halkı ciddi sıkıntılar çekmişti. Hastane yapıldıktan sonra ise en çok çile çeken mahalle halkı için bir bağlantı yolu yoktu. Tavşantepe Mahallesi sakinleri hastaneye ulaşmakta ciddi zorluk çekiyordu. Yanı başlarındaki hastaneye gitmek için farklı yollar deniyorlardı. Bu açıdan böyle bir çözüm yolu bulmamız çok önemli. Bu sıkıntılı konuyu çözüme kavuşturduğu için Başkan Hürriyet'e çok teşekkür ediyorum” dedi.
HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan hizmetler hakkında da bilgi veren Devrim Bal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlardan gelen talepleri elimizden geldiği şekilde yapmaya çalışıyoruz. Mahalle Konağı’nda Çınar Akademi aracılığıyla ücretsiz LGS kursları veriliyor. En kısa zamanda mahallemizde de bu hizmet hayata geçecek. Vatandaşlarımız bu hizmetten dolayı çok memnun. Yanı başımızdaki futbol sahası göreve geldiğimizde bakımsızdı. Halı sahanın halısını baştan sona yeniledik. Parkın bütün bakımlarını baştan sona yaptık.
“BİZ EL ATINCA MİLLİ EĞİTİM BİLE ÇALIŞMAYA BAŞLADI”
Mahallede uzun zamandır beton yol sıkıntısı çekiyorduk. Trafik kazaları ciddi anlamda artmıştı. Mahalle içerisinde 500 metre yolu beton yol yaptık. Halkın hizmetine sunduk. Burada sosyal alanlar yapmak için çok çalıştık. Sosyal alan yapabileceğimiz bir yer vardı o da Milli Eğitim’e aitti. Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek burayı sosyal alan olarak düzenlemek istediğimizi söyledik. Milli Eğitim Müdürlüğü bu yere 10 yıl el sürmemesine rağmen bizim talebimizden sonra, ihtiyaç olmayan bir kreş yapmaya başladı. Keşke mahallenin tek soysal alanı olabilecek yeri daha uygun bir şekilde değerlendirebilseydik” ifadelerini kullandı.
.gif)
Genel, 08 Ocak 2024 01:38
Yorumlar (0)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
