Körfez’de AKP’li aday adayı Selvi’yi durdurabilene aşk olsun!
Siyaset, 07 Ocak 2024 01:16AK Parti’nin Kocaeli’deki en genç belediye başkan adayı olarak öne çıkan ve Körfez Belediye Başkanlığı için göreve talip olan Ferhat Selvi, saha programlarına devam ediyor. Her gününü bir mahalleye ayıran, sokak sokak gezerek halkı selamlayan ve bölgedeki esnafa bol kazanç dileyen Selvi, sivil toplum kuruluşları ile de bir araya gelerek görüş ve beklentilerini paylaşıyor.
Bu kapsamda geçtiğimiz gün de Körfez Romanlar Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine konuk olan aday adayı Ferhat Selvi, burada dernek başkanı Baki Temel, yönetim kurulu ve Roman gençlerle bir araya geldi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Roman vatandaşlarımızın yakın ilgisi ile karşılaşan Selvi, gösterilen alaka dolayısıyla dernek yöneticilerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
“BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”
Burada yaptığı konuşmasında Roman vatandaşlarımızın her zaman ilgiyi hak eden bir topluluk olduğunu dile getiren aday adayı Selvi, “Sizler bizim yaşamımızın renklerisiniz. Birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bugün gösterilen ilgi de beni açıkçası çok sevindirdi. Ayrıca her şeyin açık bir şekilde sorulması, gerekli paylaşımların yapılması de mutlu olduğum bir diğer konu oldu.
.gif)
“ROMANLARIMIZ DEVLETİNE VE MİLLETİNE BAĞLIDIR”
Hepimiz devletçi insanlarız. Romanlarımız da devletine, milletine bağlı insanlardır. Bu ülkenin ihtiyacı olan şey birlikteliğimizdir. Bu bütünlüğün sağlanmasındaki en büyük unsur ise devlet ve millet inancımızdaki samimiyetimizdir. Önümüzde bir yerel seçim var. Şayet mayıs seçimlerinin bir anlamı olsun istiyorsak, milletçe yeniden yerel idare birimlerini Cumhur İttifakına emanet etmeliyiz.
“YENİ BİR BİRLİKTİLİĞİN TEMELLERİNİ ATTIK”
Hem AK Parti unsurları ve hem de Cumhur İttifakımızın unsurları 31 Mart’ta yapılacak olan bu seçimler için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizler de belli bir göreve talip olduk. Bundan sonrası genel merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın vereceği kararla ilgilidir. Fakat her halükarda sizlerle bir, beraber ve güçlü bir birlikteliğin temellerini bu dönemde atmış oluyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 07 Ocak 2024 01:16
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
