Hulki Cevizoğlu rüzgar gülü gibi! Dön baba dön
Siyaset, 30 Aralık 2023 20:12AKP’li milletvekili Hulki Cevizoğlu, katıldığı bir televizyon programında Arabistan’da oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe maçının Atatürk tişörtü nedeniyle iptal edilmesine tepki göstererek, “Atatürk tişörtü için milleti ayağa kaldırmanın anlamı var mı?” ifadelerini kullandı.
AKP’li gazeteci ve milletvekili Hulki Cevizoğlu, katıldığı bir televizyon programında dün akşam Arabistan’da oynanması beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin Suudi yetkililerin Atatürk tişörtüne izin vermemesi nedeniyle iptal edilmesine tepki gösterdi.
“SEÇİME GİDERKEN TÜRKİYE’Yİ ATATÜRK ÜZERİNDEN NEDEN KUTUPLAŞTIRMAK İSTİYORSUNUZ?”
Cevizoğlu, Arabistan’da Atatürk tişörtü giymenin diplomatik skandala dönüşeceğini söyleyerek Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yerel seçimlere giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden kutuplaştırdığını söyledi.
Cevizoğlu, “Diplomatik skandala niye dönüştürüyorsunuz? Seçime giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden neden kutuplaştırmak istiyorsunuz? Arkadaş Suudi Arabistan’da Belçika’da Avrupa’da kutuplarda Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı? Türkiye’de giysene Atatürk tişörtünü" ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’NİN 100. YILINDA ARABİSTAN’DA NE İŞİMİZ VAR?”
Cevizoğlu, konuşmasının devamında Türkiye’nin 100. Yılında maçın Arabistan’da oynamasına tepki göstererek, “ Affedersiniz Suudi Arabistan’ın 100 Yılı mı bu, Suudi Arabistan’da ne işiniz var ya” ifadelerini kullandı.
“ORTADA 100 MİLYON DOLAR PARA VAR”
AKP’li Cevizoğlu, oynanacak maç için Arabistan’dan alınacak paraya da değinerek, “Sosyal medyada konuşulan rakamlarda deniliyor ki ortada 100 milyon dolar ya da Avro var 50 milyon doları federasyona 25 milyonu Fenerbahçe’ye 25 milyonu Galatasaray’a verilecek deniyor. Suudi Arabistan’dan alınacak 63 milyon TL kazanan, 43 milyon TL kaybeden. Bir de Bu maçın Suudi Arabistan’da yapılmasını Suudi Arabistan teklif etti deniliyor” ifadelerini kullandı.
“GALATASARAY VE FENERBAHÇE BAŞKANLARI HESAP VERMELİ”
Cevizoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanlarının Suudi Arabistan ve Türkiye arasında diplomatik kriz çıkardığını belirterek, “Diplomatik ilişkilerimizi maç yüzünden, niye bu hale getiriyorsunuz, kim getiriyor? Kulüplerin iki başkanı mı hesap vermeli, federasyon mu hesap vermeli, kim ise hesap vermeli. İki tane büyük kulübün başkanı bu kadar büyük camiaya sahip insan yönetemiyor mu, istifa etsinler gitsinler. Sizin futbolunuz siyasi krize neden yol açıyor? " ifadelerini kullandı.
AKP'Lİ HULKİ CEVİZOĞLU'NA SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN YOĞUN TEPKİ
AKP'li Hulki Cevizoğlu'nun yaptığı skandal açıklamalara sosyal medya kullanıcıları yoğun tepki gösterdi.
Siyaset, 30 Aralık 2023 20:12
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
