Herkese saydırınca kazanıyoruz diye düşünen Bahçeli seçim startını verdi!
, 26 Aralık 2023 12:03Bütçe görüşmeleri nedeniyle ara verilen grup toplantılarına bugün yeniden başlayan MHP lideri Devlet Bahçeli oldukça sert bir konuşma yaptı. Şehit cenazesinde Özgür Özel'e yönelik provokasyona da sahip çıkan Bahçeli "Özgür Özel aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bütçe görüşmelerinin ardından yeniden başayan grup toplantılarında gündemi değerledirdi.
Şeyh Sait tartışmaları ve 22 ve 23 Aralık hain saldırılarında şehit düşen 12 Mehmetçiğe değinen MHP lideri oldukça sert bir konuşma yaptı.
Konuşmasında Anayasa Mahkemesi ve DEM Parti'yi hedef alan Bahçeli adeta ateş püskürdü. AYM'nin kapatılmasını isteyen Bahçeli DEM Parti'nin hazine yardımları ve milletvekillerinin maaşlarının kesilip şehit ailelerine aktarılmasını talep etti.
"GİTTİĞİ YOL YOL DEĞİLDİR"
TBMM'de imzalana ortak bilidriye imza atmayan CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik de sert ifadeler kullanan MHP lideri Bahçeli "Üç kuruşluk aklıyla gittiği yol yol değildir. CHP'yi hızara verdiği aşikardır" ifadelerini kullandı.
Manisa'da şehit cenazesinde yaşananları da hatırlatan Bahçeli "Özgür Özel aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" dedi.
Bahçeli'nin konuşmasından satır başkları:
Ne zaman Türkiye ayağa kalka adından bahsedilse çok geçmeden yumuşak karnımızdan darbe alıyoruz. Karanlık operasyonlarla durdurulmak istiyoruz. Türkiye'nin hızını yavaşlatmak için operasyon devrededir. Her yerden üzerimize geliyorlar. Dişimizi sıkıyor ve sabır diliyoruz.
"TBMM'DE HAİN İSTEMİYORUZ"
Teröristlere hangi milletvekili hoşgörü ve muhabbetle yaklaşıyorsa suçludur ve tarih önünde hesap verecektir.
Biz TBMM'de hain istemiyoruz, düşman istemiyoruz, katil istemiyoruz. TBMM teröristlerin barınma yeri değildir. Canilerin sırtının sıvazlayan hainleri hiç istemiyoruz.
"MAAŞLARI KESİLİP ŞEHİT AİLELERİNE AKTARILSIN"
İlk önerim 57 DEM milletvekilinin maaşının ve hazine yardımının derhal kesilmesidir. Bu paralar şehit ailelerine aktarılmalıdır. Hazine yardımı almaları rezalettir.
İkinci önerim teröre yardım ve yataklık yapan sözde milletvekillerinin dokunulmazlık dosyalarının hemen karara bağlanmasıdır.
Üçüncü önerim AYM ya yeniden yapılandırılmalı ya da kapatılmalıdır. AYM'nin statüsü ve üye yapısı radikal şekilde ele alınmalıdır.
Bir diğer önerim kürsü dokunulmazlığının yeniden düzenlenmesidir. TBMM bölücülerin meydan okuma yeri değildir.
"BAY ZÜHTÜ.."
Türkiye’nin hızını yavaşlatmak, yeni yüzyıl heyecanını azaltmak, milli birlik ve kardeşliğimizi yaralamak için menfur bir operasyon devrededir, bu operasyonda CHP’nin demlenmesi amaçlanmıştır.
Uzaktan kumandalı yargı da yargıç da olmaz diyen Bay Zühtü, (AYM Başkanı Zühtü Arslan) senin kumandan kimin elindedir, senin ipin kimin elindedir?
"ÖZGÜR ÖZEL ZIVANADAN ÇIKMIŞ BİNDİĞİ DALI KESMEKTEDİR"
CHP yönetimi Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısına geçmiştir. Özgür Özel zıvanadan çıkmış, zırzop siyaseti ile bindiği dalı kesmeye başlamıştır. Bölücülük narkozu ile uyuşturulduğu ortadır.
Ortak bildiriye imza atmayarak şehitlerimizin kemiğini sızlatan bugünkü CHP DEM kadar güvenlik tehdidir.
Sayın Güler'den Meclis'i bilgilendirmesini isteyen zihniyet şuursuz ve çamurdur. Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir.
Bu mandacı siyaset teröre acil servis haline geldiği ortadadır. Bu tablo büyük risktir. CHP Genel Başkanı'nın Milli savunma bakanımıza saldırması alçaklıktır.
"BUNLARIN ALAYININ AKLINI ALIRIM"
Üst perdeden konuşan özelleşmiş esir zihniyet kaç kişinin aklını başına getirdi de böyle konuşmaktadır. Akıl olsa zaten böyle konuşamaz.
Kahramanlarımıza dil uzatanların dilinin, parmak sallayanların da parmağının hesabını sorar bedelini misli ile ödetiriz. Bunların alayının aklını alırım.
Milli savunma bakanımızın, komutanlarımızın ve askerimizin sonuna kadar arkasındayız. 10 Kasım'da Atatürk fotoğrafı takmayan şahısla ilgili gereği yapılmıştır. Üç kuruşluk aklı ile beş kuruşluk konuşma yapan Özgür Özel'in gittiği yol yol değildir.
Yorumlar (0)
Gölcük’te alışveriş festivali kapılarını açıyor
O ilçede okul kantinlerine sıkı denetim
Bu belirsizlik ve mağduriyet bitsin artık!
Annesi vahşice öldürülen kızı linç ettiler!
Derince’deki 120 yataklı sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Valiliği’nden uyarı: Fırtınaya dikkat!
Altın yatırımcılarını neler bekliyor?
Yeni vergi mi geliyor?
Kocaeli İtfaiyesi, Fransız meslektaşlarına ders verdi
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
