Öğrenciler sordu, SEDAŞ yöneticileri yanıtladı
Eğitim, 14 Aralık 2023 19:28Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen “Sektörle Buluşma Günleri” etkinliğine katılan SEDAŞ yöneticilerine, katkıları ve katılımları için teşekkür belgesi takdim edildi.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) 2023-2024 öğretim yılı “Sektörle Buluşma Günleri” kapsamında düzenlendiği etkinliğe katılan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) yöneticileri, elektrik dağıtım sektörü ve işleyişi hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdi.
Etkinlikte konuşma yapan SEDAŞ Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’yi içine alan 20 bin kilometrekarelik geniş bir bölgede elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdürdüğünü, 2 milyonu aşkın müşterinin beklenti ve ihtiyaçlarına göre planladıkları yatırımlarla bölgenin enerji ihtiyacını karşıladığını anlattı. SEDAŞ’ın sorumluluk alanlarında yer alan saha faaliyetleri, regülasyon yönetimi, AR-GE çalışmaları konusunda detaylı bilgi aktaran Yılmaz, öğrencilerin elektrik dağıtım sektörüyle ilgili merak ettikleri pek çok soruya da yanıt verdi.
Öğrencilerini iş dünyasıyla birlikte yetiştirmeyi önemsediklerinin altını çizen SUBÜ Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İlker Dursun, verimli ve keyifli geçen etkinlik sonrası SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Mustafa Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti. SEDAŞ Bölge Operasyon Uzmanlarının da deneyimlerini aktardığı öğrenci buluşmasında enerji sektörü tüm detayları ile ele alındı.
Eğitim, 14 Aralık 2023 19:28
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
Yol üzerinde dev çukurlar var!
Başkan Hürriyet duyurdu: Az para çok iş
Enflasyonda yükseliş trendi yeniden başlıyor!
