Kandıra Yolu’nun bir bölümünü kesintisiz hale getirecek çalışma
Gündem, 13 Aralık 2023 17:44Başkan Büyükakın, Yeşilova Solaklar Köprülü Kavşağında yaptığı inceleme sonrasında kent genelinde trafikte oluşan kilitleri teker teker açtıklarını söyledi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Büyükakın, Kandıra yolundaki trafik akışını kesintisiz hale getirecek Yeşilova Solaklar Köprülü Kavşağı Projesinde incelemelerde bulundu. Projede çalışmaların hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Büyükakın, yapılması planlanan 5 adet köprüden 4 tanesinde çalışmaların tamamlandığı bilgisini aldı. Proje tamamlandığında Kandıra yolunun önemli bir bölümünün kesintisiz hale geleceğini, Yeşilova ile Solaklar’a giriş çıkışlardaki trafik yoğunluğunun da ortadan kalkacağını ifade eden Başkan Büyükakın, ‘’Her zaman söylediğimiz gibi Kocaeli’nde rahat, güvenli ve konforlu ulaşım en büyük önceliğimiz. Buradan yola çıkarak kent genelinde ulaşımda nerede bir kilit noktası varsa yeni ve modern ulaşım çözümleriyle bu kilitleri teker teker açıyoruz’’ dedi.
PROJEDE DETAYLI İNCELEME
Başkan Büyükakın’a incelemeleri sırasında Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ve Ali Haydar Bulut eşlik etti. Başkan Büyükakın ve beraberindekiler, proje alanında Fen İşleri Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya, teknik ekip ve müteahhit firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı. Başkan Büyükakın’a proje kapsamında yapılacak 5 köprüden 4’ünün tamamlandığı, kavşak kolu prefabrik kiriş montajının yapıldığı ve iki kavşak kollarına 54 adet prefabrik kiriş monte edildiği bilgisi eklendi.
SÖZ VERDİK YAPIYORUZ
Kavşak projesinin tüm kollarında detaylı incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, ‘’Çalışma dahilinde Altıncıoğlu Caddesinde üstyapı çalışmalarına başladık. Otoban kuzeyine yapacağımız yeni yolla birlikte Zübeyde Hanım ve Altıncıoğlu caddelerine bağlantı sağlıyoruz. Bu yol üzerinde de 3 adet köprümüz yer alacak. Bu yol aynı zamanda Yeşilova Mahallesi’ni Karadenizliler Mahallesi’ne bağlayacak. Karadenizliler Mahallesi’ne yapacağımız dönel kavşakla da trafiği akıcı hale getireceğiz. Burada esnafımız ve çevrede yaşayanlarla yaptığımız görüşmelerde yaşanan trafik yoğunluğunu çözeceğimize söz vermiştik. Söz verdiğimiz gibi de çalışmalara başladık ve hızla yol alıyoruz’’ açıklamasını yaptı.
.gif)
Gündem, 13 Aralık 2023 17:44
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
