Kocaeli Rallis’inin startını Başkan Büyükakın verdi
Spor, 09 Aralık 2023 02:28Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışı olan 40. Kocaeli Rallisinin startını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi.
Sporun başkenti olma hedefiyle uluslararası, ulusal ve yerel spor etkinliklerine büyük destekler veren Büyükşehir Belediyesi ülke çapında önemli bir spor faaliyetine daha ev sahipliği yapıyor. Bu yıl Kocaeli’de 40’ıncısı düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası 6 ayak yarışları start aldı. Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası önünde düzenlenen açılış seremonisinde startı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın verdi.
40. KOCAELİ RALLİSİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Kocaeli Otomobil Spor Kulübü tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışı olan ve bu yıl 40’ncısı düzenlenen Kocaeli Rallisi başladı. Açılış seremonisinde konuşan ve Kocaeli'nin sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Kocaeli’de yıllardır bu heyecanı hep birlikte yaşıyoruz. Kocaeli, sporun her alanında farkını gösteriyor. Büyük bir gayretle çalışıyoruz. Sporun başkenti olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyoruz. Bugün startını verdiğiniz Kocaeli Rallisi bunlarında biri. 59 otomobil ve 118 sporcu toplam uzunluğu 113,54 kilometre olan 9 toprak özel etapta yarışacak. Tüm vatandaşlarımızı yarışa davet ediyorum. Sporculara başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
59 OTOMOBİL, 118 SPORCU YARIŞACAK
Kocaeli’de nefesleri kesecek ralli organizasyonu 9-10 Aralık tarihlerinde İzmit-Kandıra-Derince ilçeleri sınırları içerisindeki yarışlarla yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Kocaeli Otomobil Sporları Derneği (KOSDER) iş birliğinde düzenlenen, otomobil sporlarının en önemli spor organizasyonları arasında yer alan rallide 59 otomobil ve 118 sporcu toplam uzunluğu 353 kilometre olan 9 özel etapta mücadele edecek.
ÖDÜL TÖRENİ İZMİT KENT MEYDANI’NDA
Ralli merkezi ve servis alanı olarak eski İnterteks Otopark alanı kullanılacak. Organizasyonun ilk günü Kulfallı Çakmaklar ve Toylar etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından seyirci özel etabı ile sona erecek. Ekipler 10 Aralık Pazar sabahı saat 09.30’da direksiyon başına geçerek İshakçılar ve Teksen etaplarını geçecek. 14.00’ten itibaren İzmit Kent Meydanı’nda ödül töreni düzenlenecek.
.gif)
Spor, 09 Aralık 2023 02:28
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
