Başkan Turan Kandıra’nın sporcuları ile bir araya geldi
Spor, 08 Aralık 2023 07:58Sporcu kimliği, spora ve sporcuya verdiği destekle tanınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’daki spor kulüpleri ve sporcularla bir araya geldi.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’da bulunan tüm spor kulüpleri ve sporcularla Kandıra Namazgah Kültür merkezinde düzenlenen organizasyonla bir araya geldi. Yemekte İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş başta olmak üzere, Kandıraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akın, Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü Başkanı Hakan Kocatürk, Kandıra Yüzme Kulübü Başkanı Mustafa Bayır, Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Ragbi Spor Kulübü Başkanı Bayram Meşe, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, kulüp yöneticileri, antrenörleri, sporcular ve aileleri yer aldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekli organizasyonda Boççe Dünya Şampiyonu Tansel Bütün’e Başkan Turan tarafından hediye verildi.
DÜNYA DERECELERİ ELDE ETMEYE GAYRET EDECEĞİZ
Gecede bir konuşma yapan Başkan Turan, ‘’Sevgili çocuklar, değerli gençler, onları yetiştiren fedakarlık gösteren değerli hocalarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp başkanlarımız. Gençlerimize hem aile terbiyesi, hem sporcu terbiyesi vermeye gayret eden aile büyüklerimiz, annelerimiz, babalarımız ’’ diyerek başladığı konuşmasında Kandıra’da sporcu yetiştirmenin çok kolay olmadığını ifade etti. Göreve gelmelerinin ardından değerli hocalarla, kulüp başkanlarıyla beraber sporda her branşta da etkinlikleri artırmaya başladıklarını belirten Başkan Turan, ‘’ İnşallah bundan sonrasında da branşlarımız daha da çok artacak. Türkiye dereceleri, belki dünya dereceleri elde etmeye gayret edeceğiz. Sporun sadece futboldan mütevellit olduğunu kimse düşünmesin. Birçok branşta Türkiye’yi temsil edecek sporcularımızı yetiştirebiliriz.’’ dedi.
.gif)
SPORU FUTBOLUN DIŞINA ÇIKARMAK GEREKİYOR
Sözlerini, bu konuda gayret gösteren hocalara teşekkür ederek sürdüren Başkan Turan sözlerini, ‘’ Sporu futbolun dışına çıkarmak gerekiyor. Bir Voleybol’u, bir Basketbol’u, bir Boççe’yi, bir Ragbi’yi daha fazla sevmeye başladım. Futbolun dışındaki branşları biraz daha desteklememiz gerekiyor. Bu konuyu hocalarımızla, ailelerimizle, sporcularımızla beraber, Büyükşehir Belediyemizle beraber desteklemeye devam edeceğiz. Bu güne kadar spor camiasında Kandıra adına mücadele etmiş, ahirete irtihal eden tüm büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Bunun yanında günümüzde emeği geçen sadece sporcu değil ahlaklı bir gençlik için çalışan hocalarımıza, ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonrada sporcunun başarılı ve ahlaklı olanını hep birlikte yetiştirmek için gayret edeceğiz.’’ diyerek sürdürdü.
ADNAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Kulüp Başkanları adına söz alan Akçakoca Anadolu Lisesi Müdürü Akçakoca Ragbi Kulübü Başkanı Bayram Meşe’ de yaptığı konuşmasında, ‘’Sporcularımızın yetişmesi adına yağmur çamur, soğuk sıcak demeden tüm fedakarlıkları yapan, başarıdan başarıya imza atan antrenör arkadaşlarımız, sporcularımızın çok kıymetli aileleri ve sevgili sporcular hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün Kandıra spor camiasını bir araya getirerek, bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan, bizleri misafir eden, bizleri değerli hissettiren Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan’a teşekkür ediyorum’’ dedi.
Spor, 08 Aralık 2023 07:58
Yorumlar (0)
Ulaşlı sahili her yağmurda göle dönüyor!
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
