KOTO’nun kadın girişimcileri seminerde buluştu
İş Dünyası, 07 Aralık 2023 23:14Kocaeli Ticaret Odası’nı temsilen Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nda yer alan kadın girişimciler, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri ve Tanışma Günü Etkinliğinde bir araya geldi.
Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren’in, İcra Kurulu Üyeleri Esma Bektaş, Eda Efe, Melike Andız, Nermin Umur ve Neslihan Naipoğlu ile birlikte ev sahipliği yaptığı programa, KOÜ Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, KOÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Doç. Dr. Nermin Demirkol ile KOTO’nun kadın girişimcileri katıldı.
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE FARKINDALIK SEMİNERİ
Program, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren’in açılış konuşmasıyla başladı. Kurulun çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi aktaran Güldüren, Kocaeli Ticaret Odası’na kurula verdiği destekler dolayısıyla da teşekkür etti. Toplantı, Kocaeli Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü’nden Sosyal Çalışmacı İlknur Zorbilmez’in; kadına yönelik şiddet nedir, sebebi, türleri nelerdir, toplumumuzda ve dünyada ne kadar yaygındır, şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkisi nelerdir, şiddetle mücadele noktasında uluslararası ve ulusal mevzuatların durumu nedir, kadına yönelik şiddetle ilgili başvurulabilecek kurumlar ve hizmetler konularını içeren interaktif sunumuyla devam etti.
TANIŞMA TOPLANTISI
Soru ve önerileriyle kadın girişimcileri de sunuma dahil eden Zorbilmez, kadına şiddetin önlenmesinde toplumun her kesimine önemli ödevler düştüğünü ifade ederek önemli bilgiler verdi. Kadın girişimcilerin ilgiyle takip ettiği program tanışma bölümüyle sona erdi. Kartvizit alışverişi yapan kadın girişimciler, sektörleri ile ilgili kısa bilgiler vererek kurulan bu gönül bağının işbirliğine dönüşmesi temennisinde bulundu.
.gif)
İş Dünyası, 07 Aralık 2023 23:14
Yorumlar (0)
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
