Başkan Söğüt Körfez’in üreten kadınlarıyla buluştu: Gurur duyuyorum
Gündem, 07 Aralık 2023 13:24Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentin üreten kadınlarıyla bir araya geldi. “Çalışkanlığı, fedakârlığı ve özverisiyle ülkemizin güçlenmesine katkı sunan tüm kadınlarımızla gurur duyuyorum” dedi.
Körfez Belediyesi ev sahipliğinde ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin katkılarıyla Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen Üreten Kadınlar Buluşması programına; Belediye Başkanı Şener Söğüt ile eşi Hatice Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, kurumların kadın müdürleri ve kadın üreticiler katılım sağladı.
KADINLARIMIZI HAYATA KATMAK İÇİN ÇALIŞTIK
Programın açılış konuşmasında konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bugün hakikaten çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Özellikle bu salonu dolduran kadınlarımız ile birlikte üretmenin, ekonomizme katkıda bulunmanın, faydalı olmanın mutluluğunu, sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle dönem içerisinde hep kadınlarımız için ne yapabiliriz, kadınlarımızı hayatın içinde çok daha aktif, çok daha etkin, üreten ve kazanç sağlayan hale nasıl getirebiliriz hep bunu çalışması, düşüncesi içinde olduk. Çünkü biliyoruz ki, toplumumuzun yarısından fazlasını kadınlarımız oluşturuyor.
ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMIŞ OLACAKSINIZ
Kadınlarımızı özellikle ekonomiye, üretime katkıda bulunma imkânını, fırsatını tanıdığımız anda biliyorum ki, hem kadınlarımız daha mutlu olacak, hem de Ülkemizin ekonomisine, ülkemizin büyümesine, güçlenmesine büyük bir katkı sağlamış olacak. Üreten kadınlarımızın faydalanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
KADIN MECLİSİNDEN TEŞEKKÜR
Yaptığımız her proje için büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız her konuda bize destek verdiler. Körfez, kadınlara verilen değer noktasında çok şanslı” ifadelerinde bulundu.
Körfez’de, Üreten Kadınlar projesi kapsamında hayata geçirilen çalışmalardan dolayı, kadın üreticiler Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve Körfez Belediyesi çalışanlarına, çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.
.gif)
Gündem, 07 Aralık 2023 13:24
Yorumlar (0)
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
