Nurcan Kuşcu CHP’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday
Siyaset, 29 Kasım 2023 14:01Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Nurcan Kuşcu, Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu
Nurcan Kuşcu, Kadınların sesi olmak; kadınları en güzel şekilde temsil etmek, demokrasinin güzelliğini herkese göstermek; 35 senedir içinde yaşadığım Körfez’e hizmet etmek, Körfez’i cazibe merkezi haline getirmek için aday oldum’ diyerek; aday adaylığını açıkladı.
Körfez İlçe Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasına; katılım oldukça yoğundu. Önceki dönem ilçe başkanlarından Tuman Kayalı, Bülent Yıldız; Cevdet Şahin ve Mehmet Miroğlu’da destek verdi. Ayrıca bir önceki gün aday adaylığını açıklayan Bozkurt Uslu ve Tayfun Balıkçı gibi, isimlerde hazır bulundular.
Aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’a teslim eden Nurcan Kuşçu, “Fabrikaların, limanların bulunduğu önemli bir sanayi kentinde yaşıyoruz. Buna rağmen Körfez’de yaşayan insanlar bu imkânlardan yeterince yararlanamıyor. Böyle bir zenginliğin olduğu yerde işsiz insan olmaması gerekir. Şayet bana görev verilirse; istihdam konusunda Körfez’i hak ettiği yere getireceğim. Kendi zenginliğimizi ve kendi imkânlarımızı en güzel şekilde bilmemiz ve bundan faydalanmamız gerekir’ dedi.
.gif)
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde tek çare olduğunu belirten Nurcan Kuşçu, “ Bu gün kadınlarımız ve çocuklarımız Körfez’de istediği gibi yaşayamıyor. Ben bir kadın olarak aday adayı oldum. CHP gibi bir partide, bir kadın aday adayının olması gerektiğini düşündüğüm için aday adayı oldum. 35 yıldır Körfez’de ikamet ediyorum. Körfez’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Şayet bana görev verilirse; en güzel şekilde hizmet edeceğimi de biliyorum.
Sorunları da en güzel şekilde çözeceğime inancım tamdır. Sorunları çözeceğime söz veriyorum. Şayet bana göre verilirse, Körfez’de yapacağım projeleri daha geniş kapsamlı bir şekilde açıklayacağım’ dedi. Adaylık dosyasını alan Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ise; Nurcan Kuşçu’ya başarılar dilediğini belirterek, ‘ Kendisine bu çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum”dedi.
Siyaset, 29 Kasım 2023 14:01
Yorumlar (0)
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
