Büyükşehir’den duygulandıran ziyaret
Gündem, 27 Kasım 2023 23:39Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmen emeklisi İzmit Yahya Kaptan ve Karaabdülbaki mahalle muhtarını unutmadı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu ve Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız’ı ziyaret etti. Duygulandıran ziyaretten memnun olan muhtarlar, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.
ÇİÇEK VE BAŞKANIN MESAJI
Muhtarlık İşleri Dairesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Uğur Şahin, emekli öğretmenler Mirzaoğlu ve Yıldız’ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler günü kutlama mesajını ileten Şahin, Büyükşehir’in her zaman muhtarların emrinde olduğunu belirtti.
MUHTAR ÖĞRETMENLER TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten dolayı duygulanan muhtarlar, bu mutlu günde kendilerini unutmayan Başkan Büyükakın’a, ince düşüncesi ve nezaketinden dolayı teşekkür etti. İzmit Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu ve muhtar olarak hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Bizleri bu mutlu günümüzde unutmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir hocamıza ve Muhtarlık İşleri Dairesine şükranlarımı sunuyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve çalışma azmi diliyorum.” diye konuştu. Karaabdülbaki Mahalle Muhtarı Hüdayim Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğretmen olarak 30 yıl hizmet ettim. Emekli olduktan sonra muhtar seçildim. Tahir Büyükakın Başkanımız çok ince, Kocaeli’nin tamamına her konuda yetişiyor. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımız hep yanımızda, bizleri unutmadı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem, 27 Kasım 2023 23:39
Yorumlar (0)
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
