İzmitliler 28 Haziran Gazetesi’nin Cumhuriyet temalı yeni sayısını çok beğendi
Gündem, 01 Ocak 1970 06:17İzmitli vatandaşlar, İzmit Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesinin Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı temalı yeni sayısını beğendiklerini ifade ettiler
İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve aylık periyodik olarak basılan 28 Haziran Gazetesi, 28. sayısı ile vatandaşlarla buluştu. Belediye hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesi’nin bu ayki ana teması Cumhuriyetimizin 100’üncü yılıydı. İzmitli vatandaşlar kapağında ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu gazeteyi oldukça beğendiklerini ifade ettiler. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler, hizmetlerin halka anlatılmasının önemli olduğunu vurguladı.
“DEVAMINI DİLİYORUM”
Gazeteye dair görüşlerini ifade eden Vural Atılgan, “28 Haziran Gazetesi belediyenin hizmetlerini sunması bakımından oldukça iyi. Nihayetin biz İzmit’in bir bölgesinde ikamet ediyoruz. Başka yerlerde ne oluyor bu gazete sayesinde öğreniyoruz. Bazı gazeteler nedense bu çalışmalara değinmiyor ve öyle olunca da İzmit’e yabancılaşmış oluyoruz. Gazetenin mizanpajını da çok güzel buldum. 28 Haziran Gazetesinden dolayı İzmit Belediyesini kutluyor ve bu çalışmanın devamını diliyorum” dedi.
.gif)
“FATMA BAŞKANDAN MEMNUNUZ”
Reyhan Onat adlı vatandaş ise 51 senedir aynı muhitte ikamet ettiğini vurgulayarak, “Fatma Kaplan Hürriyet’i özellikle sosyal medyadan sürekli takip ediyorum. Birçok çalışma yaptı. Yaşlılar için Alzheimer Yaşam Evi’ni yaptı. Gülümse Kafeler hizmet veriyor. Fatma Başkan’dan memnunuz. Elinden geldiğince çalışıyor. Ben zaten bir kadın belediye başkanı olmasından dolayı çok memnunum. Çalışmalarında Fatma Başkanı destekliyoruz” diye konuştu.
“GAZETEYİ ÇOK BEĞENDİM”
Dilek Gümüş ise 28 Haziran Gazetesinin özellikle tasarımını çok beğendiğini ifade ederek, “28 Haziran Gazetesi gayet güzel. Tasarımını ve içeriğini gerçekten çok beğendim. Emeği geçen herkese ve İzmit Belediyesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“28 HAZİRAN HALKI BİLGİLENDİRİYOR”
28 Haziran Gazetesinin önemli bir çalışma olduğunun altını çizen Fatih Bozboğa adlı genç, “İzmit Belediyesi kentimizdeki birçok belediyenin yapmadığı bir çalışmayı gerçekleştiriyor. Gazete sayesinde ilçede yapılan çalışmalar hakkında halka bilgi veriyor. Sosyal medyanın yanı sıra basılı gazetede hizmetlere yer vermek değerli bir çalışma bence” dedi.
Gündem, 01 Ocak 1970 06:17
Yorumlar (0)
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
Çocuk edebiyatının sevilen ismi Orhan okurları ile bir araya geldi
İzgaz, Körfez’de doğalgaz borusu patladı iddialarını yalanladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş’tan müjde
İçki satışlarında yeni yasak!
Bir babanın kırık kalbi, evladın iki cihandaki en büyük hüsranıdır
Yusuf Mamik Taziye Evi’nin temel atma töreni muhalefeti buluşturdu!
KOTO’da Kadın İşletme Destek Kredileri ile ilgili kapsamlı bilgilendirme
Kocaeli vekiline hakaret eden Gökhan Akkaya’ya hapis cezası!
İzmit’teki bu sanat müziği ziyafetine herkes davetli!
Körfez Belediyesi 23 okulda stant kurdu
Üretmeyen şirketlere milyon dolarlar aktarıldı
Araç sahiplerine iyi haber!
