Başkan Şayir hesap verdi: Vaatlerimizin yüzde 98’ni yaptık
Gündem, 17 Kasım 2023 14:44Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana geçen 4,5 yılı aşkın sürenin hesabını verdi. Seçim öncesi vatandaşlarımıza verdiğimiz vaatler arasında yer alan projelerin yüzde 98’ni yaptık dedi.
Başkan Hamza Şayir’in Dilovası’nda iz bırakan eserler sloganıyla tertip edilen hizmet sunumu toplantısına ilgi büyüktü. AKP Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu AKP MKYK Üyesi İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ekrem Sıtar ve eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan gibi isimlerde katılanlar arasındaydı.
TAHİR BAŞKAN İNŞALLAH GÖREVİNE DEVAM EDER
Projeleri içeren tanıtım videosunun ardından kürsüye gelen Başkan Şayir şöyle konuştu:
Dilovası’nda 6 OSB var 7’incisi ise bacasız sanayi olan Tavşancıl evleri. Türkiye’nin dört bit yanından insanlar buraya gelecek. Cumalıkız gibi. Belediye Başkanımıza, Valimize, emeği geçen yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sağlık alanında geçmişte 4 tane doktor varken bugün 26 hocamız var. Allah Büyükşehir Belediyemizden ve başkanından razı olsun. Tahir Başkan inşallah görevine devam eder. Kocaeli’mizin ona ihtiyacı var, bir dediğimizi iki etmedi.
KAÇAK YAPILARA CEZA YAZMAYA BAŞLADIM DİYE BANA KIZDILAR
Tepecik spor alanı. Köseler spor alanı gibi projeler beyannamenin içinde olmayan şeyler. Demirciler mahallesi sosyal tesis ve halı sahası. Zamanında bitmeyen projelerin tek sebebi açısından ben pandemiye, yangına sığınmadım. Ama burada elimizi kolumu bağlayan planlamalardı. Deprem zamanında çok iş yaptık. Kaçak yapılara ceza yazmaya başladım diye bana kızdılar. Ben, bana üç tane oy vereceksin diye vicdan azabı çekemem. Doğru olan neyse onu yapmamız gerekiyordu. Acil zamanlarda toplanma alanları diye düşündük. Kapalı spor alanları, toplanma alanlarımız olacak. Allah böyle acıları ülkemize yaşatmasın.
YENİ DÖNEMİN BEYANNAMELERİNİ DE HAZIRLADIK BİLE
Beyannamemizin yüzde 98’sini elhamdülillah gerçeleşetirdik Dilovası’na hayırlı olsun. Beyanname dışında yaptığımız onlarca çalışma var. Biz önceliklerimize eğitimi koyduk. Dilovası’nı yeniliyoruz. Yepyeni bir şehirden bahsediyoruz. Tavşancıl’da yepyeni bir şehir yükseliyor. Bu yeni bir hayal değil, yeni dönemin beyannamelerini hazırladık bile.
HANGİ BAKANLIĞA GİTSEK ELİ BOŞ DÖNMEDİK
Durmak yok yola devam. Boşa harcayacak zamanımız yok. Aday adayı kardeşlerimiz var. Çokluğumuz zenginliğimizdir ve hepsi her şeyin en iyisine layık. Hep birlikte partimizi yukarılara taşıyacağız. Nasipten ötesi yok. İnsanlar plan yapar ama kader güler. Bugüne kadar tüm bakanlıklarımızdan, Büyükşehir’imizden toplam katma değer oluşturduğumuz proje bedeli 4 milyar 100 milyon TL.Hangi bakanlığa gitsek eli boş dönmedik ve kısıtlı bütçeye rağmen çok güzel işlere imza attık. Yol arkadaşlarıma, vekillerime il başkanlarıma teşekkür ediyorum.
Gündem, 17 Kasım 2023 14:44
Yorumlar (0)
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
Hadi çocuklar Fuar Park’a! Karneval coşkusu başladı
Başkan Ömeroğlu sınava geç kalan öğrencileri makam aracıyla sınava yetiştirdi
Dev akvaryuma koştular!
