KOÜ Turizm Fakültesi’nden renkli etkinlikler
Eğitim, 08 Kasım 2023 21:22Şehrimizde 2. Kocaeli Film Festivali kapsamında çok sayıda etkinlik, film gösterimi ve söyleşi düzenleniyor. Etkinliklerin büyük bir bölümüne ev sahipliğini ise Kocaeli Üniversitesi yapıyor. Festival kapsamında Umuttepe Kampüsü dışında Turizm Fakültesi de katılımcılar için çok sayıda renkli etkinlik gerçekleştirmeye devam ediyor.
Pek çok söyleşiye ve film gösterimine Kartepe Belediyesi’nin de desteğiyle ev sahipliği yapan Turizm Fakültesi, festivali çok farklı bir alana taşıyarak, hem misafirlerine hem de festival komitesine hoş bir sürpriz yaparak, festivali daha anlamlı hale getirdi.
Derbent yerleşkesinde bulunan Turizm Fakültesi, 7 Kasım 2023 tarihinde yapılan etkinliklerinde “Sevgi Evleri’nde kalan devlet korumasındaki çocuklara ev sahipliği yaparak çok anlamlı bir işe imza attı. Turizm Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı farklı etkinliklerde kültür, turizm ve gastronomi, belgesel filmleri üzerine konuşmalar yapıldı.
Kocaeli Üniversitesi Toplumsal Katkı Koordinatörü ekibi Prof. Dr. Elif Karagün, Dr. Öğr. Üyesi İsmet Tıkız ve Öğr. Gör. Şule Kılcı’nın organizasyonu ile Turizm Fakültesi’ne getirilen sevgi evlerindeki çocuklar, ünlü belgesel yönetmeni Murathan Varol ile söyleşiye katıldı.
.jpeg)
Kartepe Belediyesi’nin ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı bir birinden güzel ikramlıklar sunuldu. Keyifli bir şekilde süren etkinliklerde sevgi evlerindeki çocuklarımız, yine festival kapsamında Turizm Fakültesi’nde gösterilen “Bekçi” filmini izledi.
Dolu dolu geçen anlamlı etkinlikte, Fakülte Film Festivali Koordinatörleri Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç Dr. Selda UCA ile bölüm öğretim üyeleri çocuklarla birebir ilgilenerek, akşam geç saatlere kadar süren harika bir gün geçirmelerini sağladı.
Böyle topluma katkı sunan, insan hayatına tatlı dokunuşlar yapan etkinlikler düzenleyerek bizleri duygulandıran, gururlandıran Kocaeli Üniversitesi yönetimi başta olmak üzere, Film Festivali’nin organizatörlerini, festivali destekleyen Kartepe Belediyesi’ni, bilhassa da Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün’ü tebrik ederiz.
Eğitim, 08 Kasım 2023 21:22
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
